Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕπιτυχής η συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας στο Τουριστικό Πανόραμα

Επιτυχής η συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας στο Τουριστικό Πανόραμα

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας στη 10η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Διακοπών `Τουριστικό Πανόραμα 2005`, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 10 Απριλίου, […]

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας στη 10η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Διακοπών<...> `Τουριστικό Πανόραμα 2005`, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 10 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Η Ένωση Ξενοδοχείων συμμετείχε για πρώτη φορά στο κοινό περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λακωνίας με την Τ.Ε.Δ.Κ. (Τοπική Ένωση Δήμων Κοινοτήτων), ενώ η προσέλευση του κοινού στο περίπτερο ήταν μεγάλη. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τουριστικές ευκαιρίες διακοπών που παρέχει η Λακωνία, αλλά και να προμηθευτούν το νέο έντυπο ενημερωτικό υλικό και cd rom, που πρόσφατα εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής.

Ακόμα, η Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας σε συνεργασία με την G.P.O. (εταιρία δημοσκοπήσεων), διένειμε προς συμπλήρωση ερωτηματολόγιο στο κοινό, που επισκεπτόταν το περίπτερο, τα αποτελέσματα του οποίου θα βοηθήσουν στην καταγραφή των απόψεων στα θέματα που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη του Νομού, αλλά και θα μπορέσουν να διαγνώσουν τις αδυναμίες, που αντιμετωπίζει το τουριστικό προϊόν της Λακωνίας, για τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού και τον καθορισμό μιας βιώσιμης και αποτελεσματικής τουριστικής πολιτικής.

Επίσης, οι συμμετέχοντες στο ερωτηματολόγιο για την έρευνα, έλαβαν ταυτόχρονα μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό για την κλήρωση 8 δωρεάν τετραήμερων πακέτων διακοπών σε διάφορες περιοχές του Νομού, που ευγενικά προσέφεραν οι ξενοδόχοι της Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε τη περασμένη Κυριακή, 10 Απριλίου 2005 στις 15:00 στο περίπτερο, και σύντομα οι τυχεροί θα παραλάβουν τα voucher από την Ένωση για να επισκεφθούν τη Λακωνία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024