Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕξέχουσες προσωπικότητες στην ετήσια γενική συνέλευση του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.

Εξέχουσες προσωπικότητες στην ετήσια γενική συνέλευση του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.

Εξέχουσες προσωπικότητες τόσο από την Κύπρο, όσο και από το εξωτερικό, θα δώσουν το παρόν στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Παγκύπριου ΣυνδέσμουΞενοδόχων – ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ., που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη […]

Εξέχουσες προσωπικότητες τόσο από την Κύπρο, όσο και από το εξωτερικό, θα δώσουν το παρόν στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου<...>Ξενοδόχων – ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ., που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 30 Μαΐου 2006, στο ξενοδοχείο Hilton της Λευκωσίας.

Τη Συνέλευση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, αποδεχόμενοι σχετική πρόσκληση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης της Ελλάδας, Υπουργοί, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Κομμάτων, Πρέσβεις και Μέλη του Διπλωματικού Σώματος, Βουλευτές, Δήμαρχοι, πρώην Υπουργοί, Γενικοί Διευθυντές Υπουργείων, Πρόεδροι και Ανώτατα Διευθυντικά Στελέχη Ημικρατικών Οργανισμών, Ομοσπονδιών, Επιμελητηρίων, Συνδέσμων και Οργανώσεων, οι Γενικοί Γραμματείς των Συντεχνιών ΣΕΚ και ΠΕΟ και άλλοι επίσημοι, καθώς και Μέλη του Συνδέσμου.

Κατά το επίσημο μέρος της Συνέλευσης, θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Τ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Φ. Φωτίου, εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, κ. Fr. Frangialli, η κα Es. Terzibasoglu, Coordinator for Destination Management UNWTO και ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κ. Γ. Φωκάς. Στη συνέχεια θ` ακολουθήσει η ομιλία του Προέδρου του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ., κ. Χ. Λοϊζίδη.

Οι εργασίες του επίσημου μέρους της Συνέλευσης θα ολοκληρωθούν με την απόδοση τιμής σε εξέχουσες προσωπικότητες για την προσφορά τους στον τουρισμό της Κύπρου, αλλά και στον ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ., καθώς και στους Επίτιμους Προέδρους του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ. ενόψει των 70 χρόνων του Συνδέσμου.

Θ` ακολουθήσει γεύμα κατά τη διάρκεια του οποίου θα μιλήσει η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης της Ελλάδας, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024