Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΦιλοξενία Αυστριακού Ολυμπιονίκη για μια εβδομάδα στο νησί της Λευκάδας

Φιλοξενία Αυστριακού Ολυμπιονίκη για μια εβδομάδα στο νησί της Λευκάδας

H Ν. Α. Λευκάδας – Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής (ΝΕΤΠ), υποδέχεται την Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2005,και φιλοξενεί τον Αυστριακό Ολυμπιονίκη κ. Christian Rlaner στο πλαίσιο του προγράμματος διαφημιστικής προβολής του […]

H Ν. Α. Λευκάδας – Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής (ΝΕΤΠ), υποδέχεται την Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2005,<...>και φιλοξενεί τον Αυστριακό Ολυμπιονίκη κ. Christian Rlaner στο πλαίσιο του προγράμματος διαφημιστικής προβολής του Νομού. Να υπενθυμιστεί ότι ο κ. Planer πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της σκοποβολής στους Ολυμπιακούς του 2004, στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν συνεργασίας με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Αυστρίας, η Ν. Α. Λευκάδας θα φιλοξενήσει για μια εβδομάδα, από 3 Αυγούστου έως και 9 του μηνός, τον κ. Ρlaner προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τις ομορφιές της Λευκάδας, ενώ η προσφορά φιλοξενίας έχει ήδη προβληθεί από τα Αυστριακά Μ.Μ.Ε..

Σκοπός της φιλοξενίας είναι, με την αναχώρηση του, ο κ. Planer να πάρει μαζί του και τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί του Ιονίου, ώστε να γίνει πρεσβευτής στη χώρα του της ομορφιάς και της ζεστασιάς της Λευκάδας και των κατοίκων της, προβάλλοντας έτσι τον Νομό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024