Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓεωργακόπουλος: Στόχος μας η συνεχής βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού μας προϊόντος

Γεωργακόπουλος: Στόχος μας η συνεχής βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού μας προϊόντος

Πάγιος στόχος της τουριστικής μας πολιτικής είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος με επί μέρους επιδιώξεις, την ισόρροπη ανάπτυξη και διάχυση του τουρισμού, σ’ όλη τη χώρα […]

Πάγιος στόχος της τουριστικής μας πολιτικής είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος με επί μέρους<...> επιδιώξεις, την ισόρροπη ανάπτυξη και διάχυση του τουρισμού, σ' όλη τη χώρα και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Αυτό τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος μιλώντας στις εργασίες της ημερίδας του ΣΕΤΕ<.> "Τουρισμός και Ανάπτυξη: Μια Στρατηγική Προσέγγιση".

Ο κ. Γεωργακόπουλος αναφέρθηκε στα μέτρα και τις ρυθμίσεις που προωθούνται από το υπουργείο Ανάπτυξης, (σύστημα κατάταξης των ξενοδοχείων σε 'αστέρια', 'κλειδιά', για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης, έργα υποδομής και ιδιαίτερα δημιουργία δικτύου Μαρινών κ.ά.)

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην περιφερειακή πολιτική για την αποκέντρωση των υπηρεσιών του ΕΟΤ, η οποία όπως επεσήμανε δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια πιο ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη που θα λαμβάνει υπ' όψη τη φέρουσα ικανότητα ορισμένων τουριστικών περιοχών με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Ο κ. Γεωργακόπουλος αναφέρθηκε στην προώθηση των ειδικών μορφών τουρισμού (οικοτουρισμός, πολιτιστικός, θρησκευτικός, κ.ά.), οι οποίες όπως είπε θα συμβάλλουν στην προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού, στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και στην συγκράτηση του τοπικού πληθυσμού και κυρίως των νέων στις περιοχές τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024