Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΓιαννόπουλος: Αναντικατάστατος ο δημόσιος εθνικός και κοινωνικός ρόλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Γιαννόπουλος: Αναντικατάστατος ο δημόσιος εθνικός και κοινωνικός ρόλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Στο πλευρό των εργαζομένων της Ολυμπιακής Αεροπορίας, που ζουν το τελευταίο διάστημα μέρες αγωνίες για το μέλλον τους,τάχθηκε την περασμένη εβδομάδα το Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, με ψήφισμα του, που υιοθετήθηκε […]

Στο πλευρό των εργαζομένων της Ολυμπιακής Αεροπορίας, που ζουν το τελευταίο διάστημα μέρες αγωνίες για το μέλλον τους,<...>τάχθηκε την περασμένη εβδομάδα το Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, με ψήφισμα του, που υιοθετήθηκε κατά πλειοψηφία από τα μέλη του.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του ψηφίσματος αυτού, το Ν.Σ. Θεσσαλονίκης ζητά τη διασφάλιση όλων των θέσεων απασχόλησης, αλλά και την ενίσχυση του ρόλου της Θεσσαλονίκης στον τομέα των αερομεταφορών. Ενστάσεις υπήρξαν από νομαρχιακούς συμβούλους της αντιπολίτευσης ως προς το σημείο του ψηφίσματος, όπου εκφράζεται η ελπίδα να ευδοκιμήσουν εκείνες οι πρωτοβουλίες που θα λάβει η κυβέρνηση για τη διάσωση της Ολυμπιακής.

Στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου εκλήθησαν ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Γιαννόπουλος και εκπρόσωποι της Περιφερειακής Διεύθυνσης της Ολυμπιακής στη Βόρεια Ελλάδα, του Τακτικού Προσωπικού και των συμβασιούχων εργαζομένων στην Ολυμπιακή.

Στην παρέμβασή του ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε ότι “ο δημόσιος εθνικός και κοινωνικός ρόλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας είναι αναντικατάστατος, ενώ τάχθηκε υπέρ μιας νέας διοίκησης ευρύτερης αποδοχής. Παράλληλα, σημείωσε ότι “πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλη προσοχή το μέλλον των εργαζομένων”, καθώς όπως τόνισε “το 70 με 75% του έργου της Ολυμπιακής το επιτελούν συμβασιούχοι”.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την στήριξη της νομαρχίας στους εργαζόμενους εξέφρασε και ο νομάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης τονίζοντας ότι “δεν είναι δυνατόν οι εργαζόμενοι να χρεωθούν λάθη και παραλείψεις των προηγούμενων ετών”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024