Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Χαλκιδική εντυπωσιάζει την Ρουμανία
Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Η Χαλκιδική εντυπωσιάζει την Ρουμανία

Επιτυχώς συμμετείχαν στην 19η Τουριστική Έκθεση της Ρουμανίας, Romexpo (μέλος της UFI, CEFA, EASE, CENTREX και ASOEXPO), που πραγματοποιήθηκε στις 27 – 30 Μαρτίου στο Βουκουρέστι, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικήςκαι […]

Επιτυχώς συμμετείχαν στην 19η Τουριστική Έκθεση της Ρουμανίας, Romexpo (μέλος της UFI, CEFA, EASE, CENTREX και ASOEXPO), που πραγματοποιήθηκε στις 27 – 30 Μαρτίου στο Βουκουρέστι, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής<...>και η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο εκθεσιακό κέντρο το οποίο οι Ρουμάνοι παραδοσιακά επισκέπτονται για να ενημερώνονται για τους νέους τουριστικούς προορισμούς. Η έκθεση βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και φέτος φιλοξένησε 360 εκθέτες – μεγάλους τουριστικούς πράκτορες, αλλά και ιδιαίτερα δημοφιλείς προορισμούς από ολόκληρο τον κόσμο.

Το περίπτερο της Χαλκιδικής ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, εμβαδού 70 τ.μ σχεδόν, με ιδιαίτερη διακόσμηση σε μέταλλο, ξύλο και πέτρα, προβάλλοντας μεγάλες αφίσες με απεικόνιση παραδεισένιων παραλιών, δραστηριοτήτων (γκολφ, κατάδυση κ.τ.λ.), αλλά και εικόνες από τη γόνιμη γη (ελιά, σιτάρι κτλ.) της Χαλκιδικής.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η εκδήλωση που διοργανώθηκε αποκλειστικά για τους Ρουμάνους πράκτορες σε ένα από τα πιο δημοφιλή club του Βουκουρεστίου, το `The Office`. `Αφθονο κρασί Χαλκιδικής προσφέρθηκε στους καλεσμένους, υπό τους ρυθμούς ελληνικής μουσικής, σφραγίζοντας κατ` αυτό τον τρόπο την επιτυχία και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η προσέλκυση μεγάλων τουριστικών πρακτόρων στο περίπτερο, αλλά και η προσέλκυση απλών επισκεπτών με υψηλές απαιτήσεις, αποτελεί επιτυχία για την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και την Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής, που αναμένουν πλέον αύξηση του τουρισμού για το 2008.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024