Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Colliers εγκαινιάζει το White Fir Resort στη Βουλγαρία

Η Colliers εγκαινιάζει το White Fir Resort στη Βουλγαρία

Η Colliers International εγκαινίασε την Παρασκευή στη Βουλγαρία το πολυτελές χειμερινό συγκρότημα παραθεριστικών διαμερισμάτων ski & spa, White Fir Resort. Πρόκειται για το πρώτο χειμερινό θέρετρο τη διαχείριση, τουοποίου αναλαμβάνει […]

Η Colliers International εγκαινίασε την Παρασκευή στη Βουλγαρία το πολυτελές χειμερινό συγκρότημα παραθεριστικών διαμερισμάτων ski & spa, White Fir Resort. Πρόκειται για το πρώτο χειμερινό θέρετρο τη διαχείριση, του<...>οποίου αναλαμβάνει η Colliers και την μοναδική ανάπτυξη τέτοιας κατηγορίας στην Βουλγαρία, την οποία θα διαχειριστεί διεθνής εταιρεία συμβούλων ακίνητης περιουσίας.

Την ολοκλήρωση του σύγχρονου συγκροτήματος διαμερισμάτων στο White Fir Resort ανέλαβε η εταιρία MSI Developments, η οποία εδρεύει στο Λονδίνο. Η Colliers International παρέχει τις υπηρεσίες διαχείρισης του White Fir Resort, συμπεριλαμβανομένης της εκμίσθωσης των 135 μονόκλινων, δίκλινων και τρίκλινων διαμερισμάτων.

Το White Fir Resort βρίσκεται στο Razlog στους πρόποδες των Πυρηναίων Όρεων της Βουλγαρίας, πάνω από το γήπεδο γκολφ Ian Woosnam. Το Razlog απέχει λιγότερα από 10 λεπτά από το παγκοσμίως γνωστό χειμερινό θέρετρο σκι του Bansko,σε απόσταση 160 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σόφιας. Η περιοχή είναι ιδιαίτερα προσφιλής στους Έλληνες επισκέπτες και βρίσκεται κοντά στα ελληνικά σύνορα.

Στις εγκαταστάσεις του White Fir Resort περιλαμβάνεται spa με εσωτερική πισίνα, τζακούζι, σάουνα και χαμμάμ, μπαρ και εστιατόριο. Τα διαμερίσματα, κατάλληλα και για οικογένειες, έχουν πανοραμική θέα στα βουνά και διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, LCD TV και wi-fi.

Ο κ. Νικόλας Γιοβανίδης, Περιφερειακός Διευθυντής Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας της Colliers International Southeast Europe, σχετικά δήλωσε: “Το White Fir Resort είναι η πιό ποιοτική ανάπτυξη τέτοιου είδους έως τώρα στη Βουλγαρία και είμαστε ευτυχείς που θα προσφέρουμε στους επισκέπτες άνεση και πολυτέλεια στη διαμονή. Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες επισκέπτες θα επιλέξουν το White Fir για την ποιότητα των υπηρεσιών που είμαστε σε θέση να τους προσφέρουμε”.

Σημειώνεται ότι η Colliers International είναι παγκόσμια ένωση συνεργαζόμενων εταιριών με ανεξάρτητη ιδιοκτησία και λειτουργία, ενώ πρόσφατα κέρδισε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τίτλο του Καλύτερου Συμβούλου Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας 2007(Property Consultant of the Year).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024