Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Νομαρχία Ρεθύμνου επικεφαλής του κρητικού περιπτέρου στη ΜΙΤΤ
Από 18 έως 21 Μαρτίου 2009

Η Νομαρχία Ρεθύμνου επικεφαλής του κρητικού περιπτέρου στη ΜΙΤΤ

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου συμμετείχε ως επικεφαλής του περιπτέρου της Κρήτης στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας ΜΙΤΤ, που έλαβε χώρα από 18 έως 21 Μαρτίου 2009. Η ΜΙΤΤ Μόσχας […]

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου συμμετείχε ως επικεφαλής του περιπτέρου της Κρήτης στη διεθνή έκθεση τουρισμού της<...> Μόσχας ΜΙΤΤ, που έλαβε χώρα από 18 έως 21 Μαρτίου 2009.

Η ΜΙΤΤ Μόσχας αποτελεί μια από μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, που έλκει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού. Οι φετινοί επισκέπτες υπολογίζονται σε περισσότερα από 80.000 άτομα, τα οποία είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα 50.000 τ.μ. του εκθεσιακού χώρου Krasnaya Presnya και να γνωρίσουν από κοντά το τουριστικό προϊόν 180 χωρών και περιοχών που συμμετείχαν ως εκθέτες. Την έκθεση επισκέφτηκε ο υπουργός Τουρισμού, κ. Κ. Μαρκόπουλος, ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Βαληνάκης και ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Κοφίνης. Παρευρέθηκαν επίσης οι νομάρχες Αχαΐας, Καρδίτσας και Ανατολικής Αττικής, καθώς και πολλοί δήμαρχοι.

Η Κρήτη μέσω του περιπτέρου της, το οποίο επιμελήθηκε η ΝΕΤΠ Ρεθύμνου με επόπτη το διευθυντή Τουρισμού της Νομαρχίας κ. Μανώλη Μενιουδάκη, είχε μια δυναμική παρουσία, ενώ αρχηγός της κρητικής αποστολής ήταν ο νομάρχης Ρεθύμνου, κ. Γιώργης Παπαδάκης, ο οποίος, μαζί με το νομαρχιακό σύμβουλο, αρμόδιο για θέματα Τουρισμού, κ. Γιάννη Νικολούδη, είχε μια σειρά επαφών με κυβερνητικούς αξιωματούχους, τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους, με στόχο την προώθηση του τοπικού τουριστικού προϊόντος. Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδάκης συναντήθηκε με το δήμαρχο της Μόσχας, κ. Valery Υ. Vιnogradov και τον Πρέσβη Dr. Georgi L. Muradov, επικεφαλής Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων του Δήμου Μόσχας, με τους οποίους συζήτησε τη συνεργασία σε τουριστικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Επιπλέον ο κ. Παπαδάκης συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο της ΤUI, καθώς και πλειάδα Ρώσων δημοσιογράφων, οι οποίοι το άμεσο διάστημα θα επισκεφτούν το Νομό μας με σκοπό ρεπορτάζ στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024