Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΙδιαίτερα επιτυχημένη η Γιορτή Ξενοδόχου στη Λακωνία
Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η Γιορτή Ξενοδόχου στη Λακωνία

Αφιερωμένος στη Λακωνία ήταν ο φετινός διήμερος 24ος Πανελλαδικός εορτασμός του Οσίου Σαμψών, προστάτη των ξενοδόχων, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο `Αργος την 28η και 29η Ιουνίου. Η Γιορτή του Ξενοδόχου ξεκίνησε πριν 24 χρόνια με πρωτοβουλία του δραστήριου Προέδρου της Ένωση Ξενοδόχων Επαρχίας `Αργους…

Αφιερωμένος στη Λακωνία ήταν ο φετινός διήμερος 24ος Πανελλαδικός εορτασμός του Οσίου Σαμψών, προστάτη των ξενοδόχων, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο `Αργος την 28η και 29η Ιουνίου. Η Γιορτή του Ξενοδόχου<...>ξεκίνησε πριν 24 χρόνια με πρωτοβουλία του δραστήριου Προέδρου της Ένωση Ξενοδόχων Επαρχίας `Αργους κ. Πέτρου Κουτσόπουλου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ως μοναδικού χορηγού.

Το επίσημο δείπνο έλαβε χώρα στο Κεφαλάρι `Αργους, στη κοσμική ταβέρνα “Απόλλων Παλλάς”, κατά τη διάρκεια του οποίου δόθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε νέους και παλιούς επαγγελματίες του τουριστικού χώρου για την προσφορά τους στη ξενοδοχία και το τουρισμό γενικότερα.

Πέραν των άλλων, από το τιμώμενο Νομό Λακωνίας βραβεύτηκαν, ο κ. Πολλάλης Δημήτρης, μέλος του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, ο κ. Φελούρης Αντώνης, εκ των παλαιμάχων Λακώνων ξενοδόχων και σήμερα Γενικός Διευθυντής του “ΕΛΛΑΔΑ TV” και ο νεότερος ξενοδόχος της Λακωνίας κ. Κοκκορός Γεώργιος, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου “Φάρις”.

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Πορτοκαλούσας, τελέστηκε δοξολογία μετά αρτοκλασίας στη μνήμη του Οσίου Σαμψών, τη Κυριακή 29 Ιουνίου, μετά το πέρας της οποίας προσφέρθηκαν καφές και γλυκίσματα, στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Ακολούθησε ξενάγηση στο παλαιότερο κρυφό σχολειό, που βρίσκεται κάτω από την Ιερά Μονή. Το αποχαιρετιστήριο καθιερωμένο γεύμα εδόθη επί της παραλιακής οδού Νέας Κίου – Μύλων, στην ψαροταβέρνα “Μαϊστράλι”, με θαλασσινά εδέσματα και ούζο.

Οι Πρόεδροι των Ξενοδοχειακών Ενώσεων `Αργους και Λακωνίας, συναποφάσισαν να θεσπιστεί σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των ξενοδόχων όλης της Πελοποννήσου, αλλά και να καλλιεργηθεί η ιδέα στους κατοίκους της Πελοποννήσου, να προτιμούν για τις διακοπές τους την ίδια τη Πελοπόννησο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024