Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΙκανοποιημένος ο Λιάπης από την χτεσινή λειτουργία του ΔΑΑ

Ικανοποιημένος ο Λιάπης από την χτεσινή λειτουργία του ΔΑΑ

Την ικανοποίηση του για τη χτεσινή “υποδειγματική” λειτουργία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών `Ελ. Βενιζέλος` εξέφρασε χτες ο υπουργός Μεταφορών, κ. Μιχάλης Λιάπης, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησεκατά την πρώτη μέρα […]

Την ικανοποίηση του για τη χτεσινή “υποδειγματική” λειτουργία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών `Ελ. Βενιζέλος` εξέφρασε χτες ο υπουργός Μεταφορών, κ. Μιχάλης Λιάπης, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε<...>κατά την πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων, όσον αφορά στις χειραποσκευές των επιβατών.

“Το Ελευθέριος Βενιζέλος λειτούργησε άψογα, όπως και τα περιφερειακά αεροδρόμια στον τόπο μας. Και αυτό που επιδιώκουμε, και νομίζω ότι τα καταφέραμε με επιτυχία, είναι να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια των πτήσεων, να μην ταλαιπωρηθεί ο επιβάτης, ταξιδιώτης να μην υπάρχουν ουρές στα γκισέ και τα checking points. Ο κόσμος ήταν ενημερωμένος και αυτό μας διευκόλυνε ανέφερε σε δηλώσεις του από το χώρο του αεροδρομίου ο υπουργός, παρακινώντας παράλληλα το επιβατικό κοινό να συμμορφωθεί με τις αλλαγές που συντελούνται στα αεροδρόμια.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024