Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗμερίδα της Βρετανικής Πρεσβείας για την ανάπτυξη του Αειφόρου Τουρισμού

Ημερίδα της Βρετανικής Πρεσβείας για την ανάπτυξη του Αειφόρου Τουρισμού

Ημερίδα με θέμα τον Αειφόρο Τουρισμό διοργανώνει αύριο, Τετάρτη 16 Μαρτίου 2005, η Βρετανική Πρεσβείαστην Κατοικία του Βρετανού Πρέσβη. Ο Υπουργός Αιγαίου, κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, μαζί με άλλους ειδικούς από […]

Ημερίδα με θέμα τον Αειφόρο Τουρισμό διοργανώνει αύριο, Τετάρτη 16 Μαρτίου 2005, η Βρετανική Πρεσβεία<…>στην Κατοικία του Βρετανού Πρέσβη.

Ο Υπουργός Αιγαίου, κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, μαζί με άλλους ειδικούς από την κυβέρνηση και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, οικολογικές οργανώσεις και την τουριστική βιομηχανία, με πανεπιστημιακούς από τη Βρετανία και δημοσιογράφους θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους πάνω στο θέμα και θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με στόχους και στρατηγικές.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανταλλαγή ιδεών σχετικά με τις ευκαιρίες που προσφέρονται για την ανάπτυξη αειφόρου τουρισμού στην Ελλάδα και άλλες χώρες. Ακόμα, θα γίνει επισκόπηση της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας και θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις μερικών από τις πρωτοβουλίες, όπως των πολύ -συμμετοχικών συνεταιρικών επιχειρήσεων, που αναπτύχθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για την προώθηση του αειφόρου τουρισμού. Επίσης, θα διερευνηθούν οι ευκαιρίες, που προσφέρονται για την προώθηση του αειφόρου τουρισμού στην Ελλάδα κυρίως σε εξειδικευμένες αγορές, όπως ο οικοτουρισμός, ο αγροτουρισμός και ο εκπαιδευτικός / πολιτιστικός τουρισμός.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024