Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςInternational Horse Show CS15: Εξαιρετική ευκαιρία προβολής της Ελλάδας
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

International Horse Show CS15: Εξαιρετική ευκαιρία προβολής της Ελλάδας

Τη δυνατότητα ανάδειξης του νέου προσώπου της χώρας μας, των μοναδικών χαρακτηριστικών και της ακτινοβολίας της μας προσφέρει, κατά την υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, για ακόμη […]

Τη δυνατότητα ανάδειξης του νέου προσώπου της χώρας μας, των μοναδικών χαρακτηριστικών και της ακτινοβολίας της μας προσφέρει, κατά την υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, για ακόμη μια φορά η ανάληψη<...>των αγώνων International Horse Show CS15. Η ανάληψη αυτή είναι πολλαπλώς σημαντική για την Ελλάδα, ανέφερε η υπουργός, απευθύνοντας χαιρετισμό στη συνέντευξη τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, και εξήγησε: “Πρώτα από όλα, γιατί ο αγώνας «Onassis International Horse Show», φέρει το όνομα ενός Έλληνα που με το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, την επιτυχία και τη λάμψη του άφησε ισχυρό αποτύπωμα στο διεθνές επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Πέρα όμως από το ειδικό συμβολικό της βάρος, ως μεγάλη αθλητική διοργάνωση, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία διαφήμισης και προβολής της χώρας μας στη διεθνή κοινότητα.

Η σύγχρονη Ελλάδα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι μια χώρα όμορφη, δυνατή, ασφαλής και φιλόξενη, με άρτιες υποδομές και υψηλή τεχνογνωσία. Μια χώρα που μπορεί και ανταποκρίνεται με επιτυχία σε κάθε μεγάλη πρόκληση και διοργανώνει τις καλύτερες διεθνείς συναντήσεις. Μια χώρα με πλούσιο ιστορικό, πολιτιστικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό παρελθόν, που βλέπει με αισιοδοξία στο μέλλον και μπορεί να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις. Αυτή την Ελλάδα προβάλλουμε σε όλο τον κόσμο. Αυτή την Ελλάδα θέλει να επισκεφτεί και να γνωρίσει όλος ο κόσμος” ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η κυρία Πετραλιά.

Τέλος η υπουργός τόνισε την υποστήριξη του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης σε κάθε τέτοιου είδους διοργάνωση, καθώς η σύνδεση του αθλητισμού με τον τουρισμό αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στη γενικότερη προσπάθεια ανάπτυξης και διαφοροποίησης του τουριστικού προϊόντος μας στη διεθνή αγορά, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση της για την παραχώρηση του συγκροτήματος στον Μαρκόπουλο στην
Ομοσπονδία της Ιππασίας, έτσι ώστε να κρατήσει η εγκατάσταση τη λάμψη των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και να την αυξήσει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024