Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚάλεσμα της Ό. Κεφαλογιάννη στους Έλληνες της Αμερικής για διακοπές στην πατρίδα
Τουριστική πολιτική

Κάλεσμα της Ό. Κεφαλογιάννη στους Έλληνες της Αμερικής για διακοπές στην πατρίδα

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στις ΗΠΑ, η υπουργός Τουρισμού θα έχει επαφές με εκπροσώπους μεγάλων TOs, αλλά και με υψηλόβαθμα στελέχη αεροπορικών εταιρειών, προκειμένου να συζητηθεί η δυνατότητα απευθείας πτήσεων Αθήνας- Νέας Υόρκης.

Θέματα της ομογένειας αλλά και την πορεία της χώρας, συζήτησαν η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, κατά τη χθεσινή συνάντησή τους στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής.

Μετά τη συνάντηση η κα Κεφαλογιάννη δήλωσε: “Ξεκινώ την επίσκεψή μου στην Αμερική, συναντώντας τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, έναν ξεχωριστό Ιεράρχη της Ορθοδοξίας. Μετέφερα τη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο Σεβασμιότατος στις ΗΠΑ”. Και πρόσθεσε: “Με τον Αρχιεπίσκοπο ανταλλάξαμε απόψεις για όλα τα θέματα, που αφορούν τον ελληνισμό και διαπίστωσα ότι προσεγγίζει τα ζητήματα με σοφία και ρεαλισμό. Είναι πολύτιμη η συμβολή του και η στήριξη της Αρχιεπισκοπής και προσωπικά του Αρχιεπισκόπου, τον οποίο και ευχαριστώ για τις ιδέες του”.

Αναφερόμενη στην ομογένεια, η κα Κεφαλογιάννη, τόνισε ότι “είναι σημαντική για τη χώρα μας καθώς αποτελεί τη γέφυρα με τις ΗΠΑ. Η Ελλάδα πέρασε- επισήμανε-  μια δύσκολη περίοδο, αλλά σήμερα είμαστε σε τροχιά οικονομικής ανάκαμψης. Η προσπάθεια συνεχίζεται και σε αυτό τον αγώνα χρειαζόμαστε τη βοήθεια των ομογενών αδελφών μας. Στο πλαίσιο αυτό” κατέληξε “καλώ τους Έλληνες της Αμερικής φέτος να κάνουν τις διακοπές τους στην πατρίδα μας”.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στις ΗΠΑ, η υπουργός Τουρισμού θα έχει επαφές με εκπροσώπους μεγάλων tour operators, αλλά και με υψηλόβαθμα στελέχη αεροπορικών εταιρειών, προκειμένου να συζητηθεί η δυνατότητα  απευθείας πτήσεων Αθήνας- Νέας Υόρκης. Σημειώνεται ότι την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η πρώτη για τη φετινή χρονιά, απευθείας πτήση Αθήνα – Ν. Υόρκη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024