Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚλειστό παραμένει από τον Οκτώβριο το Μουσείο της Κάσου

Κλειστό παραμένει από τον Οκτώβριο το Μουσείο της Κάσου

Στην Κάσο της Δωδεκανήσου, νησί πλούσιο σε αρχαιολογικά ευρήματα μεγάλης ιστορικής και πολιτιστικής αξίας, εδώ και έξι μήνες δεν υπάρχει αρχαιολόγος. Το Μουσείο της Κάσου από τον περασμένο Οκτώβριο παραμένει […]

Στην Κάσο της Δωδεκανήσου, νησί πλούσιο σε αρχαιολογικά ευρήματα μεγάλης ιστορικής και πολιτιστικής αξίας, εδώ και έξι μήνες δεν υπάρχει αρχαιολόγος. Το Μουσείο της Κάσου από τον περασμένο Οκτώβριο παραμένει κλειστό. Ο αρχαιολόγος του νησιού<...>και μοναδικός εκπρόσωπος της Αρχαιολογίας έχει συνταξιοδοτηθεί. και έκτοτε δεν έχει παρατηρηθεί καμία πρόθεση πλήρωσης του εν λόγω κενού, παρότι πλησιάζει η έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Για το θέμα αυτό κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό Πολιτισμού, κ. Μιχάλη Λιάπη, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Γιώργος Νικητιάδης, ζητώντας να πληροφορηθεί αν ο κ. Υπουργός “θα προβεί στην άμεση και ταχεία κάλυψη της κενής θέσης του Αρχαιολόγου πριν υπάρξουν δυσμενείς συνέπειες τόσο για το κύρος της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες όσο και για τον τουρισμό της Κάσου”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024