Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚλειστός λόγω απεργίας ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης
Λουκέτο επ αόριστον

Κλειστός λόγω απεργίας ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης

Κλειστός παραμένει από χθες και για τουλάχιστον άλλες δύο ημέρες ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης, λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο υπουργείο Πολιτισμού. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τη […]

Κλειστός παραμένει από χθες και για τουλάχιστον άλλες δύο ημέρες ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης, λόγω<...> της απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο υπουργείο Πολιτισμού. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τη διακοπή της καταβολής του “επιδόματος πολιτισμού” ύψους 150 ευρώ, εξαιτίας της κατάργησης του Ειδικού Λογαριασμού. Οι εργαζόμενοι στο υπουργείο είχαν ζητήσει τη θεσμοθέτηση του επιδόματος με νομοθέτημα πριν την κατάθεση του προϋπολογισμού. Το αίτημά τους δεν ικανοποιήθηκε παρόλο που ο υπουργός Μιχάλης Λιάπης είχε συμφωνήσει και τους είχε διαβεβαιώσει πως είχε συμφωνήσει με τον υπουργό Οικονομίας να ενταχθεί το επίδομα στις δημόσιες δαπάνες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024