Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΛουκέτο το Σαββατοκύριακο στην Ακρόπολη

Λουκέτο το Σαββατοκύριακο στην Ακρόπολη

Κλειστές τις πύλες της Ακρόπολης βρήκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι επισκέπτες της Αθήνας, που είχαν ταξιδέψει ακόμη και από την άλλη άκρη του κόσμου, με στόχο να περιηγηθούν στον Ιερό […]

Κλειστές τις πύλες της Ακρόπολης βρήκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι επισκέπτες της Αθήνας, που είχαν ταξιδέψει ακόμη και από την άλλη άκρη του κόσμου, με στόχο να περιηγηθούν στον Ιερό Βράχο και να θαυμάσουν<...>από κοντά αυτό το μοναδικής αρχιτεκτονικής έργο, που φέρει ιστορία αιώνων.

Τα σχέδια τους όμως άλλαξαν οι υπάλληλοι της Ακρόπολης, μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων, που αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν κατ΄ αυτό τον τρόπο, ζητώντας μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές από το υπουργείο Πολιτισμού. Ανάλογες κινητοποιήσεις προγραμματίζουν μάλιστα και για το επόμενο Σαββατοκύριακο, στις 21-22 Ιουλίου.

“Δεν είχαμε άλλη επιλογή, εδώ και οκτώ μήνες έχουμε καταθέσει τα αιτήματά μας στον υπουργό Πολιτισμού”, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. Κώστας Οικονόμου. “Σεβόμαστε τα αιτήματά τους, αλλά η ζημιά στον τουρισμό είναι πολύ μεγάλη”, επεσήμανε από την άλλη, ο πρόεδρος του HATTA, κ. Γιάννης Ευαγγέλου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024