Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε το Νομάρχη Πειραιά συναντήθηκε το προεδρείο της ΕΞΑ

Με το Νομάρχη Πειραιά συναντήθηκε το προεδρείο της ΕΞΑ

Σε συνέχεια εντόνων παραπόνων των ξενοδόχων που δραστηριοποιούνται στον Πειραιά, αλλά και στην ευρύτερη παραλιακή ζώνη της Αττικής σχετικά με τους ασαφείς ελέγχους υγιεινής από την Υγειονομική υπηρεσία της Νομαρχίας […]

Σε συνέχεια εντόνων παραπόνων των ξενοδόχων που δραστηριοποιούνται στον Πειραιά, αλλά και στην ευρύτερη παραλιακή ζώνη της<...> Αττικής σχετικά με τους ασαφείς ελέγχους υγιεινής από την Υγειονομική υπηρεσία της Νομαρχίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 το Προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ) συναντήθηκε με τον Νομάρχη Πειραιά για να συζητηθεί το επίμαχο θέμα.

Στον Νομάρχη αναφέρθηκαν παράπονα ξενοδόχων για εξωπραγματικές απαιτήσεις και επισημάνσεις των ελεγκτών Υγιεινής κατά την διάρκεια των ελέγχων. Η ξενοδοχειακή τάξη δεν αποποιείται των ελέγχων, αλλά ζητάει σαφείς θεσμοθετημένους ελέγχους στα πλαίσια της πραγματικότητας και της ευθύνης των επιχειρήσεων.

Ο Νομάρχης επεσήμανε ότι ενόψει των Ο.Α. οι έλεγχοι είναι απαραίτητοι πρέπει όμως να γίνονται σε πνεύμα αμοιβαίας συνεργασίας και διαβεβαίωσε ότι σε περίπτωση που οι έλεγχοι ξεπερνούν κάποια όρια, θα πρέπει να αναφέρονται ακόμη και στον ίδιο.

Σε ό,τι αφορά στα προβλήματα που δημιουργούν στους τουρίστες και τους ξενοδόχους της περιοχής ορισμένοι ανεύθυνοι οδηγοί ΤΑΞΙ, είτε συμπεριφερόμενοι απαράδεκτα, είτε επιβάλλοντας υπερβολικά κόμιστρα, ο Νομάρχης Πειραιά τόνισε ότι αφού πραγματοποιήσει σχετικούς ελέγχους θα ζητήσει την βοήθεια των υπηρεσιών του Υπ. Μεταφορών και Επικοινωνιών ώστε τουλάχιστον να ελαχιστοποιηθεί το πρόβλημα, ενόψει μάλιστα των Ο.Α. του 2004.

Τέλος ο Νομάρχης δεσμεύτηκε να καλεί σε διαρκή βάση εκπρόσωπο της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής στις συνεδριάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής (ΝΕΤΠ) ώστε από κοινού να σχεδιάζονται δράσεις και ενέργειες για την προβολή και διαφήμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024