Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜέτρα για τα τιμολόγια υπηρεσιών περιαγωγής δεδομένων ζητά η Κομισιόν

Μέτρα για τα τιμολόγια υπηρεσιών περιαγωγής δεδομένων ζητά η Κομισιόν

Την άμεση λήψη μέτρων για να αντιμετωπιστούν οι ανησυχίες σχετικά με το επίπεδο των τιμολογίων των υπηρεσιών περιαγωγής δεδομένων ζητάει από τους φορείς εκμετάλλευσης η Κομισιόν. Όπως τονίζεται σε απάντηση […]

Την άμεση λήψη μέτρων για να αντιμετωπιστούν οι ανησυχίες σχετικά με το επίπεδο των τιμολογίων των υπηρεσιών περιαγωγής δεδομένων ζητάει από τους φορείς εκμετάλλευσης η Κομισιόν. Όπως τονίζεται σε απάντηση της αρμοδίας Επιτρόπου<...>για θέματα της Κοινωνίας της Πληροφορίας, κας Βίβιαν Ρέντινγκ, προς τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητή κ. Γιώργο Παπαστάμκο, “η Κομισιόν οφείλει να επανεξετάσει τις εξελίξεις στα τέλη χονδρικής και λιανικής για την παροχή αυτών των υπηρεσιών και να υποβάλει έκθεση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο έως την 30ή Δεκεμβρίου 2008 σχετικά με την ανάγκη υπαγωγής των υπηρεσιών αυτών σε καθεστώς ρυθμίσεων.

Η Κομισιόν γνωρίζει τις ανησυχίες σχετικά με το ύψος των τελών χρέωσης για υπηρεσίες μηνυμάτων (SMS), υπηρεσίες πολυμεσικών μηνυμάτων (MMS) και γενικές υπηρεσίες περιαγωγής δεδομένων. Κατά τη διαδικασία επανεξέτασης, θα συνεκτιμηθούν οι γενικές εξελίξεις στην αγορά, καθώς και θέματα προστασίας των καταναλωτών.

Η Ομάδα των Ευρωπαϊκών Ρυθμιστικών Αρχών (ERG) έχει ήδη αρχίσει να συλλέγει, από τους φορείς εκμετάλλευσης κινητών τηλεπικοινωνιών σε όλα τα κράτη μέλη, λεπτομερή δεδομένα σχετικά με τις τιμές και τον όγκο των υπηρεσιών περιαγωγής δεδομένων. Τα αποτελέσματα της εν λόγω συλλογής δεδομένων θα αποτελέσουν βασική συμβολή στην επανεξέταση, εκ μέρους της Επιτροπής, της εφαρμογής του ισχύοντος κανονισμού, στο τέλος του 2008. Στο πλαίσιο αυτό, η Επιτροπή θα επικαιροποιήσει το διαδικτυακό τόπο της σχετικά με τις υπηρεσίες περιαγωγής, προσθέτοντας τα τιμολόγια για υπηρεσίες περιαγωγής δεδομένων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024