Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑντιμέτωποι με το φάσμα της απόλυσης οι εργαζόμενοι της Ολυμπιακής
Συνασπισμός

Αντιμέτωποι με το φάσμα της απόλυσης οι εργαζόμενοι της Ολυμπιακής

“Η κυβέρνηση, συντασσόμενη πλήρως με Έλληνες και ξένους ανταγωνιστές της Ολυμπιακής, διαπράττει”, κατά τον Συνασπισμό, “ένα πολιτικό και κοινωνικό έγκλημα σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού, ιδιαίτερα της ελληνικής περιφέρειας. Οι καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις του κ. Χατζηδάκη…

“Η κυβέρνηση, συντασσόμενη πλήρως με Έλληνες και ξένους ανταγωνιστές της Ολυμπιακής, διαπράττει”, κατά τον Συνασπισμό, “ένα πολιτικό και κοινωνικό έγκλημα σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού, ιδιαίτερα<...>της ελληνικής περιφέρειας. Οι καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις του κ. Χατζηδάκη για το μέλλον των εργαζομένων στην Ολυμπιακή, δεν πείθουν κανέναν. Οι εργαζόμενοι της Ολυμπιακής είναι αντιμέτωποι με το φάσμα της απόλυσης ή του εργασιακού μεσαίωνα.

“Ο στόχος της κυβέρνησης επετεύχθη” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Συνασπισμού, αφού όπως προσθέτει “ο κ. Χατζηδάκης, θιασώτης της ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής και ο Ευρωπαίος Επίτροπος κ. Μπαρό, ομοϊδεάτης του Υπουργού, οδηγούν την εταιρία, είτε στο κλείσιμο, είτε στην πώληση σε ιδιωτικά συμφέροντα. Η πολιτική της απαξίωσης των διορισμένων από την κυβέρνηση διοικήσεων και τα χρήματα που χρωστάει το κράτος στην εταιρία έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση, ώστε να εμφανίζεται «απαραίτητη» η ιδιωτικοποίησή της”.

Κλείνοντας ο Συνασπισμός καλεί τους εργαζόμενους στην Ολυμπιακή, αλλά και όλον τον ελληνικό λαό να αγωνιστούν για μια εθνική αεροπορική εταιρία, η οποία να είναι δημόσια και να εξυπηρετεί τις ανάγκες του λαού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024