Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέος πρόεδρος στο Skal Ρόδου και πρωτοβουλίες

Νέος πρόεδρος στο Skal Ρόδου και πρωτοβουλίες

Το Skal Ρόδου διοργανώνει την πρώτη εκδήλωση του 2003, η οποία θα είναι αφιερωμένη στη κ. Λίτσα Παπαθανάση> για την προσφορά της στο Skal Ρόδου ως πρόεδρος και για την […]

Το Skal Ρόδου διοργανώνει την πρώτη εκδήλωση του 2003, η οποία θα είναι αφιερωμένη στη κ. Λίτσα Παπαθανάση> για την προσφορά της στο Skal Ρόδου ως πρόεδρος και για την πρόσφατη εκλογή της στο ανώτατο διοικητικό συμβούλιο<...> του Διεθνούς Skal. Στην ίδια εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο PARK, .θα γίνει η παράδοση στον νέο πρόεδρο του Skal Ρόδου Σταύρο Καμπουράκη και η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας.

Μεταξύ των δραστηριοτήτων του Skal Ρόδου, οι οποίες ανακοινώθηκαν, συμπεριλαμβάνονται και οι παρακάτω πρωτοβουλίες:

  • Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ Skal Ρόδου πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο νομάρχη Δωδεκανήσου Γιάννη Μαχαιρίδη και του ανέλυσαν το πρόγραμμα του 2003, ζητώντας την συνέχιση της συνεργασίας με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση προς όφελος του τουρισμού και πήραν την διαβεβαίωση του Νομάρχη.
  • Ο δήμαρχος Ροδίων Γιώργος Γιαννόπουλος με τον Δημοτικό Οργανισμό Νεολαίας και Aθλησης στηρίζει και συνδιοργανώνει με το Skal Ρόδου και την Ερευνητική Ομάδα του Αθλητικού Τουρισμού, υπό την ευθύνη του Δρ. Δημήτρη Τερζάκη από τα Τ.Ε.Ι Κρήτης, το Προολυμπιακό Συνέδριο για τον Αθλητικό Τουρισμό στη Ρόδο τον Μάϊο του 2004. Επίσης, θετική υπήρξε και η στάση του στο πρόγραμμα που διαπραγματεύεται το Skal Νέων για την Προστασία των παιδιών από τον ΣεξοΤουρισμό, βοηθώντας στην μετάφραση και έκδοση φυλλαδίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, το οποίο θα διδάσκεται στους φοιτητές των Τουριστικών Σχολών. Τέλος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Skal ενθουσιάστηκαν όταν παρέλαβαν από τον δήμαρχο Ροδίων το Ημερολόγιο 2003 με τις εξαίρετες φωτογραφίες της Ρόδου του Νίκου Κασσέρη.
  • Με πρωτοβουλία του Skal Ρόδου και σε συνεργασία με τα Skal Σκανδιναβίας και τον ΠΡΟΤΟΥΡ θα προωθηθεί διαφημιστικό υλικό της Ρόδου σε συγκεκριμένα σκανδιναβικά τουριστικά γραφεία σε μια προσπάθεια η διαφήμιση να έχει συγκεκριμένους αποδέκτες και να εξασφαλίζει την προβολή μέσα από άλλα κανάλια, πέρα από αυτά των Εκθέσεων.
  • Από 27 έως 30 Μαρτίου στη Μάλτα με την παρουσία της προέδρου του Διεθνούς Skal Mary Bennett και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί Φόρουμ Εργασίας των Τουριστικών Επιχειρηματιών των Skal της Μεσογείου και των τουριστικών πρακτόρων από την Σκανδιναβία, όπου θα συμμετέχουν μέλη από τα Skal Ελλάδας. Το Skal Ρόδου, εξάλλου, έχει προτείνει την παράλληλη διοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης του συμπατριώτη μας πολιτικού σκιτσογράφου Βαγγέλη Παυλίδη, εκθέτοντας τα σκίτσα από το βιβλίο του με θέμα την Ιστορία της Ρόδου την εποχή της Ιπποτοκρατίας.
  • Τον Απρίλιο στον Παναμά στην Εαρινή συνάντηση των Διεθνών Συμβούλων θα επιλεγούν οι δύο πόλεις, οι οποίες θα διεκδικήσουν την διοργάνωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου του Skal το 2007 και η προετοιμασία υποβολής του σχετικού φακέλου έχει αρχίσει από τη Ρόδο ως υποψήφια πόλη. Η τελική απόφαση θα παρθεί στο Τσενάϊ της Ινδίας τον Οκτώβριο του 2003. Εκεί, θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα του Παγκόσμιου διαγωνισμού του Οικολογικού Τουρισμού, οπότε θα απονεμηθούν και τα βραβεία στους νικητές. Υπεύθυνη για το πρόγραμμα είναι η director Λίτσα Παπαθανάση και πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες σχετικές πληροφορίες.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024