Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτην TUI Hellas η διάκριση “Skal Corporate Order of Merit”

Στην TUI Hellas η διάκριση “Skal Corporate Order of Merit”

Τιμητική πλακέτα από την πρόεδρο του Διεθνούς Σκωλ, κα Λίτσα Παπαθανάση έλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Hellas, κ. Νίκος Παπαθανάσης, κατά τη καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες […]

Τιμητική πλακέτα από την πρόεδρο του Διεθνούς Σκωλ, κα Λίτσα Παπαθανάση έλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Hellas, κ. Νίκος Παπαθανάσης, κατά τη καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες<...>στα γραφεία της Ταξιδιωτικής – Τουριστικής και Αεροπορικής Εταιρίας TUI Hellas Ρόδου.

Η διάκριση “Skal Corporate Order of Merit” όπως εξήγησε η κα Παπαθανάση επιδόθηκε στην TUI Hellas για την μεγάλη βοήθεια και διευκόλυνση που της παρείχε κατά τη διάρκεια της 12ετους συμμετοχής της στο Διεθνές Σκωλ, αλλά και για το γεγονός της προσπάθειάς που καταβάλλει η εν λόγω εταιρία στην προστασία του περιβάλλοντος, μέσα απο τον τουρισμό και βρίσκεται σε αρμονία με το θέμα της Προέδρου του Διεθνούς Σκωλ «Αειφορική ανάπτυξη στον Τουρισμό».

Και οι δύο τόνισαν την αναγκαιότητα για αυτού του είδους την ανάπτυξη που αφορά μαζικό και μή τουρισμό και είναι κερδοφόρος για τους χρήστες και για το περιβάλλον και κάλεσαν τους εργαζόμενους και σε ατομικό επίπεδο να συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024