Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτην Αττάλεια το 68ο Παγκόσμιο Συνέδριο του Skal
"Under the Wings of Civilisations"

Στην Αττάλεια το 68ο Παγκόσμιο Συνέδριο του Skal

Στο Μπελέκ της επαρχίας Αττάλεια στην Τουρκία θα πραγματοποιηθεί το 68ο Παγκόσμιο Συνέδριο του Skal από τις 4 έως και τις 9 Νοεμβρίου 2007. Η Αττάλεια, που παλιά ονομαζόταν Παμφιλία, είχε φιλοξενήσει κατά την αρχαιότητα πολλούς πολιτισμούς και για αυτό το θέμα του Συνεδρίου είναι `Under the Wings of Civilisations`

Στο Μπελέκ της επαρχίας Αττάλεια στην Τουρκία θα πραγματοποιηθεί το 68ο Παγκόσμιο Συνέδριο του Skal από τις 4 έως και τις 9 Νοεμβρίου 2007. Η Αττάλεια, που παλιά ονομαζόταν Παμφιλία, είχε φιλοξενήσει κατά την αρχαιότητα<...>πολλούς πολιτισμούς και για αυτό το θέμα του Συνεδρίου είναι `Under the Wings of Civilisations`. Ετησίως η επαρχία δέχεται περίπου 6 εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Το Skal, ιδρύθηκε ως διεθνής οργανισμός του 1934 και είναι από τους μεγαλύτερους οργανισμούς σήμερα επαγγελματιών στο χώρο των ταξιδίων και του τουρισμού παγκοσμίως, ενώ έχει ως μέλη ξενοδόχους, ταξιδιωτικούς πράκτορες, στελέχη αεροπορικών εταιριών, τουριστικούς δημοσιογράφους, κ.ά.

Στις 89 χώρες και τις 480 περιοχές, που έχει παρουσία το Skal, τα μέλη του ενθαρρύνονται να δουλεύουν ομαδικά, ακολουθώντας πιστά το μήνυμα: `Κάντε δουλειές μεταξύ φίλων”. Τα Συνέδρια του Skal αποτελούν έτσι την ιδανική πλατφόρμα επικοινωνίας για τα μέλη του οργανισμού παγκοσμίως, που καλούνται όχι απλά να περάσουν μια ευχάριστη εβδομάδα όλοι μαζί, αλλά και να επωφεληθούν των προνομίων, που τους εξασφαλίζει το κύρος του οργανισμού, όντας μέλη του.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου έχουν προγραμματισθεί πολλές εκδηλώσεις και σημαντικές ευκαιρίες διάδρασης για τους συμμετέχοντες. Από τις σημαντικότερες είναι και φέτος τα βραβεία Ecotourism και το Workshop για την αειφόρο ανάπτυξη στον τουρισμό. Η 6η τελετή των βραβείων θα λάβει χώρα την πρώτη μέρα του Συνεδρίου, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007, παρουσία όλων των συμμετεχόντων, τοπικών φορέων και εκπροσώπων των ΜΜΕ, ενώ το Workshop θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου, με ανοιχτή είσοδο για όλους τους συμμετέχοντες του Συνεδρίου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024