Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ ΕΟΤ βοηθά τους πελάτες του Golden Sun Holidays

Ο ΕΟΤ βοηθά τους πελάτες του Golden Sun Holidays

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ανακοίνωσε ότι “οι πελάτες των γραφείων Golden Sun Holidays και Airglobe Holidays, τα οποία χρεοκόπησαν, μπορούν να συνεχίσουν τις διακοπές τους στα μέρη της Ελλάδας”. Οι […]

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ανακοίνωσε ότι “οι πελάτες των γραφείων Golden Sun Holidays και Airglobe Holidays, τα οποία<...> χρεοκόπησαν, μπορούν να συνεχίσουν τις διακοπές τους στα μέρη της Ελλάδας”.

Οι τουρίστες, που έχουν έρθει στη χώρα μας μέσω αυτών των γραφείων συμβουλεύονται να “διασφαλίσουν από τους “tour operators” ότι είναι καλυμμένα τα έξοδα παραμονής τους στη χώρα, καθώς και αυτά της ασφαλής επιστροφής στη χώρα τους”.

Ακόμα, αξίζει να τονιστεί ότι οι συγκεκριμένοι 2 tour operators έχουν πουλήσει στην Ελλάδα και τη Κύπρο περίπου 200.000 πακέτα διακοπών, ενώ τα χρέη τους στα ελληνικά ξενοδοχεία και κυρίως στα ξενοδοχεία της Κρήτης, είναι τόσο υψηλά, που μπορεί να φτάνουν μέχρι και τα 9 εκατ. ευρώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024