Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟι Αυστριακοί τουρίστες προτιμούν Ελλάδα
Τουριστική έκθεση της Βιέννης

Οι Αυστριακοί τουρίστες προτιμούν Ελλάδα

Η Ελλάδα αντέχει και εν μέσω της οικονομικής κρίσης οι πρώτοι της προορισμοί, Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδος, Κως, προτιμώνται από τους Αυστριακούς έναντι των ανταγωνιστών. Αυτά είναι τα πρώτα συμπεράσματα από την τουριστική έκθεση “Ferien Messe 2009” της Βιέννης. Ο κλασικός τρόπος διακοπών μέσω οργανωμένων πακέτων είναι πρώτος στις προτιμήσεις τους, αλλά παράλληλα…

Η Ελλάδα αντέχει και εν μέσω της οικονομικής κρίσης οι πρώτοι της προορισμοί, Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδος, Κως, προτιμώνται<...> από τους Αυστριακούς έναντι των ανταγωνιστών. Αυτά είναι τα πρώτα συμπεράσματα από την τουριστική έκθεση “Ferien Messe 2009” της Βιέννης. Ο κλασικός τρόπος διακοπών μέσω οργανωμένων πακέτων είναι πρώτος στις προτιμήσεις τους, αλλά παράλληλα η τάση του indivintual κερδίζει αργά, αλλά σταθερά, έδαφος.

Τα Ιόνια νησιά συνεχίζουν να κρατούν τη δυναμική τους στις προτιμήσεις των Αυστριακών με άρθρα για αυτά στις εφημερίδες Wiener Zeitung, Kleine Zeitung και Heute. Η Κέρκυρα, λόγω της “συγγένειας” ένεκα Πριγκίπισσας Σίσσυ, αναφέρεται τακτικά ως ο προορισμός που οφείλει κάθε Αυστριακός να επισκεφθεί. Στα πλαίσια της έκθεσης O EOT πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου σε ειδική αίθουσα και οργάνωσε ελληνική βραδιά για το κοινό της έκθεσης στο χώρο του Ελληνικού περιπτέρου.

Ο γεν. γραμματέας της ΠΙΝ, κ. Σ. Βόσδου, σε συνεργασία με το δ/ντή ΕΟΤ Αυστρίας κ. Π. Σκορδά οργανώνει επίσημη επίσκεψη ανώτατων στελεχών της αεροπορικής εταιρείας Lauda σε όλα τα Ιόνια Νησιά. Εν τω μεταξύ και γι`αυτή τη χρονιά 40 τουριστικοί πράκτορες θα επισκεφθούν το Ιόνιο στα πλαίσια του προγράμματος επιμόρφωσης της GULLET. Η ΠΙΝ συμμετείχε με περίπτερο 40 τ.μ. με ξεχωριστό χώρο για κάθε νομό, τον οποίο επισκέφθηκαν τηλεοπτικοί σταθμοί (ORF, 3SAT κ.λπ.) και δημοσιογράφοι του έντυπου Τύπου.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων υποστήριξε η ΕΤΙΝ και παρέστησαν: Για την Κέρκυρα ο κ. Σ. Λυκούρης, εκπρόσωπος της ΕΝΑΕ, υπεύθυνος για τον τουρισμό και νομαρχιακός σύμβουλος, ο κ. Γ. Κάφυρης ειδικός σύμβουλος νομάρχη, υπεύθυνος για την τουριστική προβολή της Κέρκυρας, κ. Α. Δάφνης Τουριστικός Πράκτορας. Για τη Λευκάδα ο νομάρχης κ. Π. Αραβανής και η κα Ε. Σταυρακα, δ/ντρια τουρισμού ΝΑΛ. Για την Κεφαλονιά ο κ. Σ. Γαλιατσάτος, πρόεδρος Ένωσης Ξ/χων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, κ. Θ. Γαλιατσάτος, ξενοδόχος, κα Α. Λάντου, υπεύθυνη τουρισμού ΝΑΚ, κ. Δ. Σταματελάτος, ξενοδόχος και ο κ. Μ. Κλαουδάτος. Για τη Ζάκυνθο ο κ. Ν. Γιακουμέλος, πρόεδρος ΝΕΤΠ, η κα Α. Γιακουμέλου, ξενοδόχος, κ. Π. Στραβοπόδης, υπάλληλος ΝΑΚ, και η υπάλληλος της DK, κα M. Μάριου. Για την ΕΤΙΝ: Ι. Σουβλάκη και Σ. Θύμης.

Κατά τον τρέχοντα μήνα εκτός της Βιέννης η ΠΙΝ έλαβε μέρος στις εκθέσεις Ουτρέχτης, Όσλο, Ελσίνκι, Μπρατισλάβας και ακολουθούν το Φεβρουάριο οι εκθέσεις Βρυξελλών, Πράγας, Μιλάνου, Μονάχου και Βουδαπέστης,στις οποίες θα συμμετάσχει.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024