Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίPhiloxenia 2009: Πολυποίκιλη τουριστική Λακωνία
Δημοσιοποίηση του τουριστικού προϊόντος του νομού

Philoxenia 2009: Πολυποίκιλη τουριστική Λακωνία

Αισθητή ήταν η παρουσία της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας στην 25η Philoxenia. Στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για τη δημοσιοποίηση του τουριστικού προϊόντος του νομού και μέσα από το καλαίσθητα διακοσμημένο […]

Αισθητή ήταν η παρουσία της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας στην 25η Philoxenia. Στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας<...> για τη δημοσιοποίηση του τουριστικού προϊόντος του νομού και μέσα από το καλαίσθητα διακοσμημένο περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, δόθηκε η ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να γνωρίσουν τις πολυποίκιλες τουριστικές δυνατότητες της Λακωνίας.

Στο καθιερωμένο Συμβούλιο Προέδρων Ξενοδοχειακών Ενώσεων από όλη τη χώρα, που διοργάνωσε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), παρευρέθη ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας κ. Δημήτρης Πολλάλης.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, αναφέρθηκε στο έλλειμμα της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος της χώρας, λόγω των ατελών υποδομών, της προσβασιμότητας, της αναποτελεσματικής προβολής – διαφήμισης, του ισχυρού ευρώ έναντι του δολαρίου και της στερλίνας, του υψηλού κόστους ΦΠΑ έναντι των ανταγωνιστών μας, αλλά και της γραφειοκρατίας. Από την πλευρά της, η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, η οποία συμμετείχε στην ανοικτή συνεδρίαση του συμβουλίου, δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει διάλογος και διαβούλευση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον τουριστικό τομέα καθώς και για όλα τα μέτρα που πρόκειται να ληφθούν.

Η κοινή δυναμική παρουσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας σε τουριστικές εκθέσεις, αλλά και όλες οι συντονισμένες ενέργειες που γίνονται για την προβολή του τόπου, έχουν ως τελικό στόχο την καθιέρωση της Λακωνίας σε καταξιωμένο τουριστικό προορισμό, διεκδικώντας έτσι τη θέση και την ταυτότητα που της αναλογεί στο ευρύτερο τουριστικό στερέωμα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024