Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠρόγραμμα προβολής της Θεσσαλονίκης εφάμιλλου των Αθηνών
Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης

Πρόγραμμα προβολής της Θεσσαλονίκης εφάμιλλου των Αθηνών

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Μαρκόπουλος προέδρευσε σήμερα σε συνεδρίαση του «Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης», με αντικείμενο την τουριστική προβολή της πόλης. Μετά τη λήξη της συνεδρίασης…

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Μαρκόπουλος προέδρευσε σήμερα σε συνεδρίαση του Οργανισμού Τουριστικής<...> Προβολής και Μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο την τουριστική προβολή της πόλης. Μετά τη λήξη της συνεδρίασης ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Κώστας Μαρκόπουλος, ανέφερε:

“Με πολύ χαρά σήμερα είχα την τιμή να προεδρεύσω στη συνεδρίαση του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης μαζί με το δήμαρχο, κ. Β. Παπαγεωργόπουλο και το νομάρχη, Π.Ψωμιάδη, της πόλης, καθώς και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην Επιτροπή. Στόχος της συνεδρίασης είναι η οργάνωση και η προβολή της Θεσσαλονίκης και μέσω αυτής και της υπόλοιπης Β. Ελλάδος.

Η προβολή που σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε είναι εφάμιλλη με αυτήν που πραγματοποιείται ήδη για την Αθήνα και είναι εξαιρετικά ικανοποιητική. Κάναμε σήμερα την πρώτη συνεδρίαση και θα ακολουθήσει και η δεύτερη αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, όπου και θα έχουμε τις τελικές αποφάσεις, τις οποίες και θα κοινοποιήσουμε τότε”.

“Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την πολύ καλή συνεργασία με το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και τον κ. Μαρκόπουλο”, δήλωσε ο νομάρχης Θεσασαλονίκης, Π. Ψωμιάδης. “Χαίρομαι γιατί το Υπουργείο αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο του Οργανισμού και τον στηρίζει. Τα καλά αποτελέσματα της μεγάλης προσπάθειας που κάνει εδώ και πέντε χρόνια η νομαρχία μας έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται τον τελευταίο χρόνο, όμως συνεχίζουμε, διεκδικούμε περισσότερα για να πετύχουμε περισσότερα για τη Θεσσαλονίκη μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024