Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροτιμούν τις παραλίες από την Θεσσαλονίκη οι τουρίστες της Βόρειας Ελλάδας

Προτιμούν τις παραλίες από την Θεσσαλονίκη οι τουρίστες της Βόρειας Ελλάδας

Την προτίμηση τους στις παραλίες δείχνουν τα τελευταία χρόνια οι ξένοι τουρίστες, που επισκέπτονται το καλοκαίρι περιοχές της Βόρειας Ελλάδας,καθώς πολλοί από αυτούς παραθερίζουν σε παραλίες της Χαλκιδικής και της […]

Την προτίμηση τους στις παραλίες δείχνουν τα τελευταία χρόνια οι ξένοι τουρίστες, που επισκέπτονται το καλοκαίρι περιοχές της Βόρειας Ελλάδας,<...>καθώς πολλοί από αυτούς παραθερίζουν σε παραλίες της Χαλκιδικής και της Κατερίνης, αφιερώνοντας μόλις ένα τρίωρο για μια απλή ξενάγηση με πούλμαν στη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τα καταστήματα της συμπρωτεύουσας, που αναμένουν να δουλέψουν λίγο περισσότερο το καλοκαίρι, βλέπουν τη δουλειά τους να μειώνεται αισθητά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, καθώς οι τουρίστες δεν περνούν πλέον ούτε μια μέρα στη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Όπως μάλιστα εξηγεί στην τοπική εφημερίδα `Αγγελιοφόρος` ο πρόεδρος της Ένωσης τουριστικών πρακτορείων Μακεδονίας – Θράκης, κ. Παναγιώτης Μπαμίδης οι τουρίστες δεν μένουν στη Θεσσαλονίκη, καθώς δεν υπάρχει προβολή του τι μπορεί να κάνει κάποιος και να δει στη Θεσσαλονίκη”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024