Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΡόδος: Ζημιά στον τουρισμό από τις δηλώσεις Παπαζάχου

Ρόδος: Ζημιά στον τουρισμό από τις δηλώσεις Παπαζάχου

Καυτηριάζει ο ροδιακός τύπος και οι τοπικοί τουριστικοί φορείς και επιχειρηματίες την δημοσιοποίηση της έκθεση του σεισμολόγου κ. Παπαζάχου για τις αρνητικές επιπτώσεις που δημιουργεί στον τουρισμό του νησιού της […]

Καυτηριάζει ο ροδιακός τύπος και οι τοπικοί τουριστικοί φορείς και επιχειρηματίες την δημοσιοποίηση της έκθεση του σεισμολόγου κ. Παπαζάχου για<...> τις αρνητικές επιπτώσεις που δημιουργεί στον τουρισμό του νησιού της Ρόδο<.>υ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα ‘Ροδιακή’ “μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας με τα χέρια μας”. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Δωδεκανησιακού Oργανισμού Tουρισμού M. Kαμπουρόπουλος, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα, εξέφρασε τον προβληματισμό του και επεσήμανε ότι θα υπάρχει αντίκτυπος στον τουριστικό τομέα. Mάλιστα δεν παρέλειψε να τονίσει την ανησυχία του, για το γεγονός ότι ήδη η αγορά της Pόδου δεν πάει καθόλου καλά!

Από τη μεριά του ο κ. Γ. Γεωργιάδης, μέλος του δ.σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Pόδου, επεσήμανε ότι είναι λυπηρό το γεγονός, εμείς οι ίδιοι να προκαλούμε τα προβλήματα στον τουρισμό αποδίδοντας αυτή την πράξη (καθώς και άλλες που προηγήθηκαν) στην ελληνική ανοησία. “O μέγας εχθρός του Έλληνα, είναι ο Έλληνες” τόνισε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει ότι όλους τους άλλους εχθρούς μπορεί να τους αντιμετωπίσει. Ο κ. Γεωργιάδης αποδίδοντας την όλη εξέλιξη στην ελληνική απερισκεψία υπογράμμισε ότι, αν ο ξένος Tύπος αναδημοσιεύσει το ένα δέκατο από όσα γράφουν οι εφημερίδες της χώρας μας για την υπόθεση τότε όλοι θα αποδίδουμε το γεγονός στην ύπαρξη κυκλωμάτων που θέλουν να βλάψουν το ελληνικό τουρισμό.

ο κ. Aντώνης Kαμπουράκης μιλώντας για το θέμα στην πρωινή εκπομπή του Mega “Σήμερα με την Άννα”, επεσήμανε ότι ο σεισμός αυτός καθ’ αυτός ως φαινόμενο δεν είναι κάτι καινούργιο για την περιοχή, και όλοι λίγο-πολύ δεν εκπλήσσονται όταν συμβαίνει.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024