Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΕΤΕ: Επιστολή για την κατάταξη των ξενοδοχείων σε αστέρια

ΣΕΤΕ: Επιστολή για την κατάταξη των ξενοδοχείων σε αστέρια

Ο ΣΕΤΕ, Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, έστειλε στον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Ευγένιο Γιαννακόπουλο, και σε κοινοποίηση στο γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης κ. Νίκου Χριστοδουλάκη, στο ΞΕΕ στον κ. […]

Ο ΣΕΤΕ<.>, Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, έστειλε στον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Ευγένιο Γιαννακόπουλο, και σε κοινοποίηση<...> στο γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης κ. Νίκου Χριστοδουλάκη, στο ΞΕΕ στον κ. Α. Διβάνη, στην ΠΟΞ στο κ. Β. Μηναΐδη, στην ΕΞΑ κ. Σ. Διβάνη επιστολή με θέμα την κατάταξη των ξενοδοχείων σε αστέρια.

Η επιστολή αναφέρει ότι ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση χειρίζεται την κατάταξη των ξενοδοχείων σε αστέρια μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα κατά την εφαρμογή του συστήματος. Ο ΣΕΤΕ κρίνει απαραίτητη την πρόσληψη του ειδικού συμβούλου αρκετά νωρίς, ώστε να συμβάλει και στον σχεδιασμό του συστήματος και όχι μόνο στην εφαρμογή του.

Ο ΣΕΤΕ τονίζει ότι η προσέγγιση της κυβέρνησης για την κατάταξη των ξενοδοχείων σε αστέρια δεν εξασφαλίζει την αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερομένων υπηρεσιών, δεδομένου ότι μόνο το 10% των κριτηρίων αναφέρεται σε υπηρεσίες. Πρόταση του ΣΕΤΕ είναι η βαρύτητα των κριτηρίων και η απόκλιση της από την σημερινή πραγματικότητα θα πρέπει να μελετηθεί και να ερευνηθεί, και να συναποφασιστεί μαζί με τους αρμόδιους φορείς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024