Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣκληρή απάντηση Λιάσκου στις δηλώσεις Τσοχατζόπουλου

Σκληρή απάντηση Λιάσκου στις δηλώσεις Τσοχατζόπουλου

“Επιτέλους μετά από χρόνια και αφού ο κλάδος του Τουρισμού έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, η Κυβέρνηση ανακάλυψε τα φαινόμενα της αισχροκέρδειας!”, τόνισε ο υπεύθυνος του τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας…

“Επιτέλους μετά από χρόνια και αφού ο κλάδος του Τουρισμού έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, η Κυβέρνηση ανακάλυψε τα φαινόμενα της αισχροκέρδειας!<...>“, τόνισε ο υπεύθυνος του τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ευβοίας κ. Αναστάσιος Λιάσκος ως απάντηση στις δηλώσεις του κ. Aκη Τσοχατζόπουλου που ανέφερε ότι `το τρίπτυχο διαφάνεια, έλεγχος τιμών και υποστήριξη του καταναλωτή, αποτελεί τη βάση δράσης του υπουργείου Ανάπτυξης για την πάταξη της αισχροκέρδειας,`.

“Έχουμε καταντήσει μονότονοι να επαναλαμβάνουμε συνέχεια ότι η αισχροκέρδεια και η πτώση της ποιότητας των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών αφήνεται ανεξέλεγκτη, με αποτέλεσμα η κατάσταση να επιδεινώνεται δραματικά. Οι 10.000 περίπου καταγγελίες στο ΙΝΚΑ κάθε χρόνο, σε συνδυασμό με την παντελή απουσία ελεγκτών μηχανισμών, αφού οι πολυδιαφημισμένοι από το ΥΠ.ΑΝ. έλεγχοι των επιχειρήσεων τουρισμού ουδέποτε υλοποιήθηκαν, δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβητήσεων του μεγάλου αυτού προβλήματος”, συνεχίζει στην ανακοίνωση του ο κ. Λιάσκος.

“Η αδυναμία των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ να προστατέψουν τους συνεπείς επαγγελματίες που ασχολούνται με τον Τουρισμό από τους διάφορους `ευκαιριακούς επιτήδειους`, αλλά και να διασώσουν τη φήμη της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού, είναι πασιφανής. Παρ` ότι η σημερινή Κυβέρνηση δεν έχει αποδείξει ότι ασχολείται σοβαρά με τα προβλήματα του τουρισμού, ελπίζουμε οι σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης να μην είναι ένα ακόμη πυροτέχνημα”, είπε τελειώνοντας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024