Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣοβαρές εκκρεμότητες στην οικονομική ενίσχυση επενδύσεων εκσυγχρονισμού ξενοδοχείων ενόψει των Ολυμπιακών

Σοβαρές εκκρεμότητες στην οικονομική ενίσχυση επενδύσεων εκσυγχρονισμού ξενοδοχείων ενόψει των Ολυμπιακών

Η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ) η οποία παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη του προγράμματος εκσυγχρονισμού των ξενοδοχειακών μονάδων Β` κατηγορίας και κατωτέρων με το ποσό των 3.000 ευρώ ανά δωμάτιο…

Η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ) η οποία παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη του προγράμματος εκσυγχρονισμού των ξενοδοχειακών μονάδων<...> Β` κατηγορίας και κατωτέρων με το ποσό των 3.000 ευρώ ανά δωμάτιο ενόψει των Ο.Α. του 2004, απέστειλε επιστολή στο νέο Γεν. Γραμματέα Ο.Α. Σπύρο Καπράλο με κοινοποίηση στο Διευθυντή Φιλοξενίας του ΑΘΗΝΑ 2004, μέσω της οποίας εκφράζει τις ανησυχίες της για τη σοβαρότατη εκκρεμότητα που έχει προκύψει εξαιτίας της μη διαθέσεως από το ΥΠΕΘΟ σε ειδικό λογαριασμό του ΕΟΤ του ποσού των 29 εκατ. ευρώ που προβλέπεται για την εν λόγω ενίσχυση.

Η μη εφαρμογή του νόμου και η παράλληλη αδράνεια των φορέων του δημοσίου στην υλοποίηση του προγράμματος έχει οδηγήσει σε απόγνωση τους ξενοδόχους και είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος να μην μπορέσουν τα ξενοδοχεία να υλοποιήσουν τα προγράμματα εκσυγχρονισμού τους με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται για τη Φιλοξενία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024