Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣπηλιωτόπουλος: Εξαιρετικά αποτελεσματική η υπαίθρια έκθεση ελληνικής φωτογραφίας
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Σπηλιωτόπουλος: Εξαιρετικά αποτελεσματική η υπαίθρια έκθεση ελληνικής φωτογραφίας

Την εξέχουσα σημασία για την Ελλάδα της υπαίθριας έκθεσης ελληνικής φωτογραφίας, που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της έκθεσης BIT, επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος

Την εξέχουσα σημασία για την Ελλάδα της υπαίθριας έκθεσης ελληνικής φωτογραφίας, που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της έκθεσης BIT, επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Τουριστικής<...>Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος.

“Τέτοια ζωντανά δρώμενα που προκαλούν τη συμμετοχή των ενεργών πολιτών κάθε πόλης, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση η έκθεση φωτογραφίας της Ελλάδος στον κεντρικό πεζόδρομο του Μιλάνου, βοηθούν, όχι μόνο να διαφημίσουμε τη χώρα μας αλλά, κυρίως, να προωθήσουμε το γεγονός ότι έχουμε πάρα πολλά τουριστικά προϊόντα που καλύπτουν όλες τις τουριστικές ανάγκες” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στους Ιταλούς πρόσθεσε προσφέρουμε την αισθητική της σύγχρονης, μοντέρνας, φιλόξενης Ελλάδας. Και, πάνω απ’ όλα, αυτό γίνεται με τη συμμετοχή τους. Έρχονται στο infokiosk που έχουμε, βλέπουν, γοητεύονται, ρωτούν, παίρνουν πληροφορίες, παίρνουν το φυλλάδιο και αμέσως μετά κλείνουν το επόμενο πακέτο των διακοπών τους. Αυτό είναι για εμάς εξαιρετικά αποτελεσματικό και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε αυτόν το θεσμό της υπαίθριας φωτογραφίας- διαφήμισης της Ελλάδας και σε άλλες πόλεις”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024