Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτη Θεσσαλονίκη αντί της Κέρκυρας αεροσκάφος της Greece Airways για ανεφοδιασμό

Στη Θεσσαλονίκη αντί της Κέρκυρας αεροσκάφος της Greece Airways για ανεφοδιασμό

Στη Θεσσαλονίκη και όχι στην Κέρκυρα, προσγειώθηκε τελικά χτες, Τρίτη 16 Αυγούστου 2005, για ανεφοδιασμό αεροσκάφος της εταιρίας `Greece Airways`,που εκτελούσε την πτήση Κωνσταντινούπολης – Παρισίων, μεταφέροντας περισσότερους από 200 […]

Στη Θεσσαλονίκη και όχι στην Κέρκυρα, προσγειώθηκε τελικά χτες, Τρίτη 16 Αυγούστου 2005, για ανεφοδιασμό αεροσκάφος της εταιρίας `Greece Airways`,<...>που εκτελούσε την πτήση Κωνσταντινούπολης – Παρισίων, μεταφέροντας περισσότερους από 200 επιβάτες. Ο λόγος της αλλαγής αεροδρομίου ήταν η κακοκαιρία, καθώς στη περιοχή του Ιονίου επικρατούσαν χτες το πρωί ισχυροί άνεμοι και δυνατή βροχόπτωση.

Το αεροσκάφος, τύπου Boeing 757, είχε αναχωρήσει με 212 επιβάτες από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης πριν τις 10 επρόκειτο να προσεγγίσει το αεροδρόμιο της Κέρκυρας για να ανεφοδιαστεί με καύσιμα και στη συνέχεια να συνεχίσει το ταξίδι του για το Παρίσι.

Όμως, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους δεν κατάφερε, λόγω της κακοκαιρίας, να το προσγειώσει στην Κέρκυρα και κατόπιν επικοινωνίας με τον πύργο ελέγχου στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, στις 10.34΄ το προσγείωσε στη συμπρωτεύουσα χωρίς κανένα πρόβλημα. Όπως μάλιστα είπε στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αερολιμενάρχης στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, κ. Κώστας Τενεκές, “η αλλαγή αεροδρομίου προς ανεφοδιασμό είναι σύνηθες φαινόμενο”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος αναχώρησε στη συνέχεια για τη γαλλική πρωτεύουσα λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024