Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτον εισαγγελέα η υπόθεση Κεραμιδά

Στον εισαγγελέα η υπόθεση Κεραμιδά

Ο επιχειρηματίας κ. Κώστας Μαυράκης, που κατήγγειλε για υπόθεση δωροληψίας το διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, παρουσιάστηκε χθες στον προϊστάμενο της εισαγγελίας πρωτοδικών…

Ο επιχειρηματίας κ. Κώστας Μαυράκης, που κατήγγειλε για υπόθεση δωροληψίας το διευθυντή του πολιτικού γραφείου<...> του υφυπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, παρουσιάστηκε χθες στον προϊστάμενο της εισαγγελίας πρωτοδικών κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Η υπόθεση παίρνει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης, αφού η διερεύνηση των καταγγελιών ανατέθηκε στην αρμόδια εισαγγελέα πρωτοδικών προκειμένου να μελετήσει τα στοιχεία, ώστε να διαπιστώσει αν προκύπτουν λόγοι για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Ο επιχειρηματίας προσήλθε αυτοβούλως στον προϊστάμενο της εισαγγελίας πρωτοδικών επαναλαμβάνοντας τα όσα είχε καταγγείλει στον υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιο Λιάσκο. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον κ. Μαυράκη, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού κ. Κεραμιδάς, του είχε αφήσει υπονοούμενα για οικονομικά ανταλλάγματα προκειμένου να τον διευκολύνει στις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Σε γραπτή του δήλωση ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Λιάσκου σημείωσε ότι “υπέβαλα ο ίδιος την παραίτησή μου δηλώνοντας ρητά ότι αυτή γίνεται όχι επειδή διεπράχθη κάποια παράνομη ενέργεια εκ μέρους μου, αλλά γιατί δεν μπορώ να ανεχθώ το γεγονός ότι μπορεί έστω και να αιωρείται η παραμικρή υπόνοια σε σχέση με την αξιοπρέπεια, την εντιμότητα και υπευθυνότητά μου, τις οποίες προσπαθούν να πλήξουν φθηνές συκοφαντίες εις βάρος μου”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024