Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνελήφθη ξενοδόχος για παράνομη κατοχή όπλων
Καταγγελία τουριστών για εγκατάσταση καμερών σε μη επιτρεπτό χώρο

Συνελήφθη ξενοδόχος για παράνομη κατοχή όπλων

Επιχειρηματίας ξενοδοχειακής μονάδας, στου οποίου την κατοχή βρέθηκαν σφαίρες, πυροκροτητές και ένα υποπολυβόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η σύλληψη έγινε ύστερα από έρευνα […]

Επιχειρηματίας ξενοδοχειακής μονάδας, στου οποίου την κατοχή βρέθηκαν σφαίρες, πυροκροτητές και ένα υποπολυβόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας<...> Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η σύλληψη έγινε ύστερα από έρευνα των αστυνομικών με αφορμή καταγγελία τουριστών για εγκατάσταση καμερών σε χώρο, που δεν επιτρεπόταν. Οι τουρίστες θεώρησαν ότι παραβιάζονται τα προσωπικά τους δεδομένα και διαμαρτυρήθηκαν στον επιχειρηματία, προειδοποιώντας τον ότι θα τον καταγγείλουν στην Αστυνομία, όπως τελικά και έγινε.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών δεν εντοπίσθηκαν κάμερες στους χώρους, που είχαν υποδειχθεί από τους τουρίστες, αλλά το οπλικό υλικό, το οποίο κατασχέθηκε.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024