Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεργασίες σε επίπεδο τουριστικών επενδύσεων μεταξύ Ελλάδας – Αμπου Ντάμπι
Συνάντηση του Π. Γερουλάνου με τον Dr Sultan Al Jaber

Συνεργασίες σε επίπεδο τουριστικών επενδύσεων μεταξύ Ελλάδας – Αμπου Ντάμπι

Η αμοιβαία διάθεση συνεργασίας σε θέματα πολιτισμού και τουρισμού εκφράστηκε στη συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος με τον Dr Sultan Al Jaber, […]

Η αμοιβαία διάθεση συνεργασίας σε θέματα πολιτισμού και τουρισμού εκφράστηκε στη συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο υπουργός Πολιτισμού<...> και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος με τον Dr Sultan Al Jaber, υφυπουργό Εξωτερικών, ειδικό απεσταλμένο Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και επικεφαλής της αποστολής του Aμπου Ντάμπι. Δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στη δυνατότητα συνεργασίας σε επίπεδο μουσείων, πολιτιστικών ανταλλαγών αλλά και τουριστικών επενδύσεων. Διαπιστώθηκε ακόμη, η διάθεση να δημιουργηθεί το κατάλληλο πλαίσιο για την ευόδωση αυτών των συνεργασιών ενώ δρομολογήθηκαν νέες συναντήσεις στο άμεσο μέλλον.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και η γενική γραμματέας Πολιτισμού κα Λ. Μενδώνη και ο γενικός γραμματέας Τουρισμού κ. Γ. Πουσσαίος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024