Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤην αλλαγή ώρας του τελευταίου δρομολογίου προς τη Θάσο ζητά ο Νομάρχης Καβάλας

Την αλλαγή ώρας του τελευταίου δρομολογίου προς τη Θάσο ζητά ο Νομάρχης Καβάλας

Την αλλαγή της ώρας αναχώρησης από το λιμάνι της Κεραμωτής για το νησί της Θάσου του τελευταίου δρομολογίου της πορθμιακής γραμμήςπου πραγματοποιείται κάθε Σαββάτο, ζήτησε με επιστολή του προς τον […]

Την αλλαγή της ώρας αναχώρησης από το λιμάνι της Κεραμωτής για το νησί της Θάσου του τελευταίου δρομολογίου της πορθμιακής γραμμής<...>που πραγματοποιείται κάθε Σαββάτο, ζήτησε με επιστολή του προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο Νομάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Καλλιοντζής.

Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή αναφέρεται πως “το τελευταίο δρομολόγιο κάθε Σαββάτου από Κεραμωτή προς Θάσο είναι προγραμματισμένο στις 21.30 μ.μ.. Επειδή κάθε τέτοια ημέρα έχουμε άφιξη πτήσεων charter από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος Καβάλας στις 21.15 μ.μ., κρίνουμε σκόπιμο να παραταθεί το τελευταίο δρομολόγιο που προαναφέρουμε κατά μισή ώρα, δηλαδή στις 22.00 μ.μ., ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται οι ταξιδιώτες προς το νησί της Θάσου, όπου και ο τελικός προορισμός τους. Σε αντίθετη περίπτωση οι ταξιδιώτες αναγκάζονται να διανυκτερεύσουν και να φθάνουν στον προορισμό τους την επομένη ημέρα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα στην αξιοπιστία των τουριστικών πρακτορείων του νομού μας και να δυσφημίζεται ο νομός Καβάλας στο εξωτερικό”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024