Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο εξαιρετικό ελληνικό τουριστικό προϊόν δεν πρέπει να αμαυρωθεί με κανένα τρόπο
Δήλωση του Π. Γερουλάνου για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Το εξαιρετικό ελληνικό τουριστικό προϊόν δεν πρέπει να αμαυρωθεί με κανένα τρόπο

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που παρέχει εξαιρετικό τουριστικό προϊόν και αυτό δεν πρέπει να αμαυρωθεί με κανένα τρόπο, επισημαίνει σε δήλωσή του για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας ο υπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος.

Ο υπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος με αφορμή ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικά με τις επιπτώσεις που έχουν στον τουρισμό τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής:

“Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα αυτή τη στιγμή. Είναι λάθος και δικό μας και όσων από το εξωτερικό επικεντρώνονται σε ορισμένα θλιβερά γεγονότα.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που παρέχει εξαιρετικό τουριστικό προϊόν και αυτό δεν πρέπει να αμαυρωθεί με κανένα τρόπο.

Ο τουρισμός είναι ένα κομβικό σημείο της ανάπτυξης που αφορά κάθε Ελληνα πολίτη και κάθε ελληνική οικογένεια. Καμιά φορά όταν μιλάμε για επιχειρήσεις σκεφτόμαστε κάποιους μεγάλους επιχειρηματίες. Εδώ μιλάμε για ένα κλάδο, ο οποίος αφορά τον καθένα μας, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι όποιες ενέργειες κάνουμε αυτή τη στιγμή, επηρεάζουν κάθε ελληνική οικογένεια.

Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας αυτήν την ώρα και να κοιτάξουμε μπροστά”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024