Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο πάρκο ‘Θέρμαι’ θα παραχωρηθεί στον Δήμο Ρόδου

Το πάρκο ‘Θέρμαι’ θα παραχωρηθεί στον Δήμο Ρόδου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κ. Ευγένιου Γιαννακόπουλου, το πάρκο του “Θέρμαι” επέστρεψε στην κυριότητα του ΕΟΤ και τώρα ο οργανισμός θα το εκμεταλλευτεί από κοινού με […]

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κ. Ευγένιου Γιαννακόπουλου, το πάρκο του "Θέρμαι" επέστρεψε<...> στην κυριότητα του ΕΟΤ και τώρα ο οργανισμός θα το εκμεταλλευτεί από κοινού με τον Δήμο Ροδίων, ώστε να αξιοποιηθεί με βάση το δημόσιο συμφέρον.
Σχετικά με την μαρίνα της Ρόδου, ο κ. Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι η πρώτη φάση σχεδόν ολοκληρώθηκε ενώ η δεύτερη φάση θα πραγματοποιηθεί με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ως προς τις χειμερινές εγκαταστάσεις.
Ξεκίνησε επίσης η διαδικασία επεξεργασίας του σχεδίου της προκήρυξης που θα βγει με διεθνή διαγωνισμό για την αλλαγή του φορέα διαχείρισης των χερσαίων εγκαταστάσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024