Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί“Τουρισμός για όλους” στο επίκεντρο νέας καμπάνιας του Υπουργείου
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

“Τουρισμός για όλους” στο επίκεντρο νέας καμπάνιας του Υπουργείου

Ενημερωτική καμπάνια για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» προωθούν το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού. Η ενημερωτική καμπάνια που ήδη προωθείται μέσα από πανελλαδικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας…

Ενημερωτική καμπάνια για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» προωθούν το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού. Η ενημερωτική καμπάνια που ήδη προωθείται<...> μέσα από πανελλαδικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο του τουρισμού, ως δικαίωμα για όλους τους πολίτες, και ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τις λεπτομέρειες του προγράμματος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του το Υπουργείο.

Μέσα από τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού που ξεκίνησαν από τις 15 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως τις 31 Μαρτίου του 2009, αναμένεται να ταξιδέψουν πάνω από 105.000 χιλιάδες συμπολίτες μας σε όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν βρουν πληροφορίες για το πρόγραμμα μέσα από τα ΚΕΠ, την τηλεφωνική γραμμή 1571 και την ιστοσελίδα του Υπουργείου www.visitgreece.gr.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024