Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤσοβόλας: Θα βλάψει η ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας την χώρα μας

Τσοβόλας: Θα βλάψει η ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας την χώρα μας

Μετά από συνάντησή που είχε ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας με εκπροσώπους της Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων Ολυμπιακής Αεροπορίας, εξέφρασε την άποψη ότι η ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας είναι […]

Μετά από συνάντησή που είχε ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ<.> Δημήτρης Τσοβόλας με εκπροσώπους της Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων Ολυμπιακής Αεροπορίας<...>, εξέφρασε την άποψη ότι η ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> είναι βλαπτική για τα οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά συμφέροντα της χώρας.

"Με τις άκριτες ιδιωτικοποιήσεις μεγάλων δημοσίων επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας (ΔΕΚΟ) θα αυξηθεί η ανεργία και θα συρρικνωθεί ακόμη περισσότερο η πραγματική οικονομία. Χρειάζεται, κατά συνέπεια, η στήριξη της μικτής οικονομίας, ο εκσυγχρονισμός και η ανάπτυξη όλων των τομέων της οικονομίας, καθώς και μία επιθετική αναπτυξιακή πολιτική με απασχόληση και κοινωνική προστασία. Μόνον έτσι, η Ελλάδα θα γίνει οικονομικά και κοινωνικά ισχυρή στην Ευρώπη και θα δώσει προοπτική και ελπίδα στους νέους ανθρώπους", υπογράμμισε.

Τόνισε, δε, ότι η Ολυμπιακή πρέπει να μείνει εθνικός αερομεταφορέας, να εκσυγχρονιστεί, να αναπτυχθεί με επενδύσεις σύγχρονης τεχνολογίας και με αξιοποίηση όλου του προσωπικού της, ενώ σημείωσε ότι δεν είναι η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος εκείνη που θα δώσει προοπτική στην Ο.Α.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι οι κυβέρνηση και οι διοικήσεις της Ολυμπιακής που διορίστηκαν από αυτή φέρουν μεγάλη ευθύνη για την αποτυχία των προγραμμάτων που εφαρμόστηκαν στην εταιρία.

Τέλος, επισήμανε ότι το κόμμα του θα αντιδράσει και θα συμπαρασταθεί στον αγώνα των εργαζομένων της Ολυμπιακής κατά της ιδιωτικοποίησης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024