Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΖητούνται ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για πρακτική άσκηση στο Ρέθυμνο
Στην επιχείρηση που θα διεξαχθεί η πρακτική άσκηση θα καταβληθεί χρηματική αποζημίωση

Ζητούνται ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για πρακτική άσκηση στο Ρέθυμνο

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Νομαρχίας Ρεθύμνου (ΚΕΚΑΝΑΡ-ΝΕΛΕ) πρόκειται να υποβάλει προτάσεις προγραμμάτων Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) στις θεματικές ενότητες τουριστικά και πράσινα επαγγέλματα, διάρκειας 800 ωρών. Ζητούνται ξενοδοχειακές επιχειρήσεις […]

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Νομαρχίας Ρεθύμνου (ΚΕΚΑΝΑΡ-ΝΕΛΕ) πρόκειται να υποβάλει προτάσεις προγραμμάτων<...> Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) στις θεματικές ενότητες τουριστικά και πράσινα επαγγέλματα, διάρκειας 800 ωρών.

Ζητούνται ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του νομού για συνεργασία προκειμένου να υλοποιηθεί το πρακτικό μέρος των προγραμμάτων κατάρτισης (Πρακτική Aσκηση) διάρκειας 400 ωρών. Στην επιχείρηση που θα διεξαχθεί η πρακτική άσκηση θα καταβληθεί χρηματική αποζημίωση που θα υπολογιστεί από την σχέση: 2 ευρώ/ώρα Χ 400 ώρες πρακτικής άσκησης Χ αριθμό καταρτιζομένων (δηλαδή 800 ευρώ ανά θέση κατάρτισης). Για τους εργαζόμενους της επιχείρησης που θα οριστούν ως εκπαιδευτές πρακτικής άσκησης, θα καταβάλλεται από το ΚΕΚΑΝΑΡ-ΝΕΛΕ ωριαία αποζημίωση ύψους 10 ευρώ/ώρα κατάρτισης.

Μετά από τη λήξη του προγράμματος και σε διάστημα ενός μήνα θα γίνει πρόσληψη από την ξενοδοχειακή επιχείρηση τουλάχιστον του 30% των καταρτισθέντων σε θέσεις εργασίας σχετικές με το αντικείμενο κατάρτισης για 3 μήνες ( 70 ημερομίσθια).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024