Τελευταία νέα
ΑρχικήΕυρωπαϊκό βραβείο στις παραλίες της Ιεράπετρας
Η 1η Πανελλήνια Τελετή Βράβευσης θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου στην Ιεράπετρα

Ευρωπαϊκό βραβείο στις παραλίες της Ιεράπετρας

Στον καταλόγο των top50 πιο ελκυστικών περιοχών της νότιας Ευρώπης συμπεριλαμβάνονται πλέον οι παραλίες της Ιερπάτρας από την EUCC.

Η Ιεράπετρα Λασιθίου βραβεύθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση Παράλιων και Παράκτιων Περιοχών (EUCC), για τις παραλίες της, οι οποίες θα συμπεριλαμβάνονται πλέον στον κατάλογο με τις πενήντα πιο ελκυστικές περιοχές της Νότιας Ευρώπης, που διακρίνονται για τις παραλίες τους.

Για την Ελλάδα βραβεύθηκαν συνολικά 12 Δήμοι, που θα παραλάβουν τα βραβεία τους κατά την 1η Πανελλήνια Τελετή Βράβευσης, η οποία θα γίνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην Ιεράπετρα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ. Πρόκειται για ένα διήμερο εκδηλώσεων -8 και 9 Οκτωβρίου- που διοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Ένωση Παράλιων και Παράκτιων Περιοχών, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Δήμο Ιεράπετρας, στη Μεγάλη Παραλία.

Αύριο Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, σε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, ο δήμαρχος κ. Σήφης Αναστασάκης και τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα της εκδήλωσης και θα μιλήσουν για τη διάκριση και τη σημασία της για την περιοχή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024