Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτις 14 Μαΐου υπογράφεται συμφωνία με την Αυστραλία για χορήγηση τουριστικής βίζας
Τουριστική πολιτική

Στις 14 Μαΐου υπογράφεται συμφωνία με την Αυστραλία για χορήγηση τουριστικής βίζας

Κατά την προσεχή παραμονή της στη Μελβούρνη η κα Όλγα Κεφαλογιάννη θα έχει σημαντικές επαφές με εκπροσώπους μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών, θα επισκεφθεί το κοινοβούλιο της Βικτώριας για επαφές με τον πρόεδρο της Βουλής και της Γερουσίας και θα συναντηθεί και με τους ομογενείς πολιτικούς.

Την ερχόμενη Τετάρτη 14 Μαΐου θα υπογραφεί τελικά η διακρατική συμφωνία Ελλάδας-Αυστραλίας για χορήγηση τουριστικής βίζας (θεώρησης) σε άτομα ηλικίας 18 έως 30 ετών και δικαίωμα εργασίας έως ένα χρόνο. Από ελληνικής πλευράς, τη συμφωνία, στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο, θα υπογράψει η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία φθάνει την προσεχή Δευτέρα 12 Μαΐου στη Μελβούρνη. Από αυστραλιανής πλευράς θα την υπογράψει ο υπουργός Μετανάστευσης κ. Scott Morrison.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, κατά την παραμονή της στη Μελβούρνη η κα Κεφαλογιάννη θα έχει σημαντικές επαφές με εκπροσώπους μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών, θα επισκεφθεί το κοινοβούλιο της Βικτώριας για επαφές με τον πρόεδρο της Βουλής και της Γερουσίας και θα συναντηθεί και με τους ομογενείς πολιτικούς. Επίσης θα έχει συναντήσεις με το προεδρείο της Ελληνικής Κοινότητας, το προεδρείο του Ελληνο-Αυστραλιανού Εμπορικού Επιμελητηρίου HACCI και θα επισκεφθεί και το Ελληνικό Μουσείο της Μελβούρνης όπου αναμένεται να συναντηθεί και με τον πολιτειακό πρωθυπουργό Denis Napthine.

Στη φωτογραφία, άποψη του κέντρου της Μελβούρνης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024