Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΛεωφορειακές γραμμές εξπρές για το Αεροδρόμιο των Σπάτων

Λεωφορειακές γραμμές εξπρές για το Αεροδρόμιο των Σπάτων

Με δύο λεωφορειακές γραμμές-εξπρές του ΟΑΣΑ σε 24ωρη βάση, θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες–ταξιδιώτες προς και από το νέο διεθνές αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ στα Σπάτα. Όπως αποφασίστηκε μετά τη χθεσινή συνάντηση […]

Με δύο λεωφορειακές γραμμές-εξπρές του ΟΑΣΑ σε 24ωρη βάση, θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες–ταξιδιώτες προς και από το νέο διεθνές αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ στα Σπάτα<.><...>. Όπως αποφασίστηκε μετά τη χθεσινή συνάντηση του Υπουργού Μεταφορών κ. Χρήστου Βερελή με την ηγεσία του ΟΑΣΑ οι νέες γραμμές–εξπρές που θα λειτουργούν από 1η Μαρτίου, είναι οι εξής: Σύνταγμα–Αεροδρόμιο Σπάτων (Ε91), που διέρχεται τη λεωφόρο Μεσογείων και
Πειραιάς–Γλυφάδα–Αεροδρόμιο Σπάτων (Ε92), που διέρχεται τη λεωφόρο Βάρης–Κορωπίου, για την εξυπηρέτηση επιβατών από ενδιάμεσους προορισμούς.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι και στις δύο γραμμές, που θα εκτελούνται σε 24ωρη βάση με συχνότητα δρομολογίων από 2 ανά ώρα τις μεταμεσονύχτιες ώρες και 4 ανά ώρα στις ώρες αιχμής, θα χρησιμοποιούνται 20 καινούργια σύγχρονα, κλιματιζόμενα λεωφορεία 32 θέσεων, ειδικά διαμορφωμένα, στα οποία υπάρχει ειδικός χώρος μεταφοράς των αποσκευών των επιβατών.

Τα λεωφορεία αυτά θα εκτελούν περιορισμένο αριθμό στάσεων, ενώ θα απαγορεύεται η αποβίβαση στις ενδιάμεσες στάσεις προς Σύνταγμα ή Γλυφάδα. Το εισιτήριο των επιβατών που θα κοστίσει 1.000 δρχ θα έχει 24ωρη διάρκεια από την ώρα ακύρωσής του, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα σε όλα τα υπόλοιπα μέσα των αστικών συγκοινωνιών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024