Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕπαφές και ενθαρρυντικές προβλέψεις από την Αγγλία

Επαφές και ενθαρρυντικές προβλέψεις από την Αγγλία

Ευοίωνες διαγράφονται οι προοπτικές, για την τουριστική κίνηση από την Βρετανία το 2001. Οι προβλέψεις αναφέρουν πως οι αφίξεις βρετανών τουριστών, προς την Ελλάδα, θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα 2,5 […]

Ευοίωνες διαγράφονται οι προοπτικές, για την τουριστική κίνηση από την Βρετανία το 2001<...>. Οι προβλέψεις αναφέρουν πως οι αφίξεις βρετανών τουριστών, προς την Ελλάδα, θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα 2,5 εκατομμύρια. Αυτό επισημάνθηκε από εκπροσώπους της βρετανικής, τουριστικής αγοράς, στον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ. κ. Ευγένιο Γιαννακόπουλο, στο πλαίσιο των επαφών και συνομιλιών, που έγιναν με την ευκαιρία των εγκαινίων της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης World Travel Market στο Λονδίνο.

Το ελληνικό περίπτερο, στο οποίο εκτός από τον Ε.Ο.Τ. συμμετέχουν 36 επιχειρήσεις και φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, εγκαινίασαν ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριος, ο υπουργός Αιγαίου κ. Ν. Σηφουνάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. κ. Ε. Γιαννακόπουλος. Ο υπουργός Αιγαίου, βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα για να ενισχυθεί η ελληνική παρουσία μετά τα ατυχή συμβάντα των περασμένων μηνών τα οποία έπληξαν τα νησιά του Αιγαίου. Ο κ. Σηφουνάκης βράβευσε τρεις ελληνικών συμφερόντων τουριστικούς οργανισμούς που διακινούν Βρετανούς επισκέπτες προς την Ελλάδα, (Kosmar, Laskarina και Argo). Η βράβευση των 3 specialist (εξειδικευμένων τουριστικών οργανισμών) είχε ως στόχο να ενισχύσει την τουριστική κίνηση προς τα νησιά του Αιγαίου καθώς αυτοί οι τουριστικοί οργανισμοί διακινούν προς τα νησιά αυτά τον μεγαλύτερο αριθμό τουριστών.

Ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. κ. Ε. Γιαννακόπουλος, μετά τα εγκαίνια συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων (ΑΒΤΑ) Stephen Bath, τον Γενικό Γραμματέα της FTO Alan Flook και tour operators, μέλη της FTO, που διακινούν τουρίστες προς την Ελλάδα. Επίσης, επισκέφθηκε και το περίπτερο της Κύπρου όπου συναντήθηκε με τον υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου κ. Ν. Ρολάνδη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024