Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και Mobile18 διακρίσεις της Amadeus για λύσεις e-Commerce

18 διακρίσεις της Amadeus για λύσεις e-Commerce

Συνολικά 18 διακρίσεις έλαβε το 2007 η Amadeus για τις λύσεις e-commerce, που προσέφερε σε αεροπορικές εταιρίες, αλλά και στις ιστοσελίδες των εταιριών – πελατών της. Μεταξύ άλλων, οι διακρίσεις […]

Συνολικά 18 διακρίσεις έλαβε το 2007 η Amadeus για τις λύσεις e-commerce, που προσέφερε σε αεροπορικές εταιρίες, αλλά και στις ιστοσελίδες των εταιριών – πελατών της. Μεταξύ άλλων, οι διακρίσεις περιλαμβάνουν 6 World Travel<...>Awards, 3 Interactive Media Awards και 3 WebAwards, αναγνωρίζοντας την υπεροχή της Amadeus σε θέματα τεχνολογίας και πληροφορικής.

Τα κοινά βραβεία με τους πελάτες της (αεροπορικές εταιρίες) επιβεβαιώνουν την προσέγγιση της Amadeus όσον αφορά στις συνεργασίες e-commerce. Κορυφαίες στιγμές του 2007 αποτέλεσαν οι διακρίσεις των εταιρικών ιστοσελίδων των Air Canada, Qantas και Finnair για την online ευχρηστία, τον σχεδιασμό και την ευκολία πλοήγησής τους, στην κατηγορία “Αεροπορικές Εταιρίες” των WebAwards. Επιπλέον, η Lufthansa απέσπασε τη διάκριση online χρηστικότητας κατά τη διάρκεια της CeBIT, ενώ οι Iberia, BMI και Icelandair βραβεύτηκαν στα Interactive Media Award για τις εταιρικές τους ιστοσελίδες. Η Etihad συγκέντρωσε επίσης αρκετές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων και το World Travel Award για την “Καλύτερη Ιστοσελίδα Αεροπορικής εταιρίας στη Μέση Ανατολή” και το Pan Arab Web Award για την “Καλύτερη online στρατηγική”. Στα τελευταία βραβεία, η Middle East Airlines απέσπασε επίσης την υψηλότερη διάκριση ως επιβράβευση της άριστης ιστοσελίδας της. Επιπλέον, η Amadeus απέσπασε τη διάκριση “κορυφαίο σύστημα κρατήσεων στον κόσμο” για τέταρτη συνεχή χρονιά στα World Travel Awards.

Ο κ. Philippe Der Arslanian, Global Director του Τμήματος Airline Direct Channel της Amadeus, σχολίασε: “Είμαστε ικανοποιημένοι, βλέποντας τους πελάτες μας να επιβραβεύονται για την υπεροχή των ιστοσελίδων τους και περήφανοι που συμβάλλουμε στην επιτυχία τους μέσω των πρωτοποριακών και ολοκληρωμένων λύσεών μας. Η Amadeus είναι πιστή στις δεσμεύσεις της για παροχή τεχνολογίας και υπηρεσιών που όχι μόνο εξασφαλίζουν την καλύτερη online εμπειρία για τον χρήστη αλλά και επιχειρηματικά οφέλη για τις αεροπορικές εταιρείες. Το 2007, οι πελάτες μας – αεροπορικές εταιρίες παρήγαγαν εισιτήρια αξίας 7.44 δισεκατομμυρίων ευρώ, χρησιμοποιώντας τις λύσεις κρατήσεων που διαθέτει η Amadeus”.

Αυτή τη στιγμή, περισσότερες από 75 από τις αεροπορικές εταιρίες παγκοσμίως χρησιμοποιούν τη λύση e-commerce Airline Suite της Amadeus για να λειτουργούν περισσότερες από 250 ιστοσελίδες σε περισσότερες από 80 αγορές. Μερικές από τις αεροπορικές εταιρίες που έχουν υιοθετήσει τη λύση e-commerce της Amadeus είναι οι bmi, Air Canada, Cathay Pacific, Finnair, Air France, Iberia, Lufthansa, Qantas και Singapore Airlines.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024