Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔιακοπή του Μετρό από Εθνική Αμυνα προς Αεροδρόμιο
Διακοπή σιδηροδρομικής σύνδεσης του Ελ. Βενιζέλος για ένα εξάμηνο

Διακοπή του Μετρό από Εθνική Αμυνα προς Αεροδρόμιο

Διακόπτεται απο τις 14 Φεβρουαρίου και για ένα εξάμηνο η κυκλοφορία της γραμμής 3 του Μετρό απο το σταθμό “Εθνική Αμυνα” μέχρι το Αεροδρόμιο, προκειμένου να κατασκευαστεί ο σταθμός της Αγ. Παρασκευής. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, κ. Γιώργος Σουφλιάς, κατά τη διάρκεια της διακοπής, για την εξυπηρέτηση του κοινού, έχουν προβλεφθεί…

Διακόπτεται απο τις 14 Φεβρουαρίου και για ένα εξάμηνο η κυκλοφορία της γραμμής 3 του Μετρό απο<...> το σταθμό “Εθνική Αμυνα” μέχρι το Αεροδρόμιο, προκειμένου να κατασκευαστεί ο σταθμός της Αγ. Παρασκευής. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, κ. Γιώργος Σουφλιάς, κατά τη διάρκεια της διακοπής, για την εξυπηρέτηση του κοινού, έχουν προβλεφθεί εναλλακτικές λύσεις σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών.

Κυρίως η πύκνωση των λεωφορειακών γραμμών προς το σταθμό του Μετρό “Εθνική Αμυνα”, από όλη την ευρύτερη περιοχή. Η απευθείας λεωφορειακή σύνδεση του σταθμού “Δουκίσσης Πλακεντίας” με το σταθμό “Εθνική Aμυνα” και η πύκνωση των δρομολογίων του προαστιακού στο τμήμα απο το ¨”Αεροδρόμιο” μέχρι τη “Νερατζιώτισα”.

Ο κ. Σουφλιάς σημείωσε ότι η διακοπή δημιουργεί πρόβλημα στο επιβατικό κοινό, αλλά οφείλεται στο τραγικό λάθος να έχει κατασκευαστεί η σήραγγα χωρίς καμία πρόβλεψη για το σταθμό Αγ. Παρασκευή, ο οποίος υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος το καλοκαίρι του 2010.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024