Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜονολεκτικά και μέχρι αύριο καλούνται να απαντήσουν οι συντεχνίες των Κυπριακών Αερογραμμών

Μονολεκτικά και μέχρι αύριο καλούνται να απαντήσουν οι συντεχνίες των Κυπριακών Αερογραμμών

Μονολεκτικά με ένα `ναι` ή ένα `όχι` καλούνται να απαντήσουν γραπτώς μέχρι αύριο το μεσημέρι οι συντεχνίες των Κυπριακών Αερογραμμώνστο αναθεωρημένο σχέδιο ανασυγκρότησης του κυπριακού αερομεταφορέα, που τους υποβλήθηκε την […]

Μονολεκτικά με ένα `ναι` ή ένα `όχι` καλούνται να απαντήσουν γραπτώς μέχρι αύριο το μεσημέρι οι συντεχνίες των Κυπριακών Αερογραμμών<...>στο αναθεωρημένο σχέδιο ανασυγκρότησης του κυπριακού αερομεταφορέα, που τους υποβλήθηκε την Τρίτη από την αρμόδια Υπουργική Επιτροπή.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών, κ. Λάζαρος Σαββίδης, “η απάντηση που αναμένουμε, είναι κάθετη, ναι ή όχι, χωρίς μεν και αλλά”.

Όσον αφορά στο σχέδιο πλεονασμού, ο κ. Σαββίδης τόνισε ότι “μέχρι την Τρίτη είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον 250 εργαζόμενοι”, ενώ όπως πρόσθεσε “για να μπορέσει να εφαρμοστεί το γενικότερο σχέδιο, θα πρέπει να πλεονάσουν τουλάχιστον 500”. “Σε περίπτωση που δεν εκδηλωθεί άλλο ενδιαφέρον και οι συντεχνίες τοποθετηθούν θετικά στο σχέδιο, η εταιρία θα προχωρήσει στον πλεονασμό άλλων 250 εργαζομένων, στους οποίους θα παραχωρηθούν τα ίδια ωφελήματα”, συμπλήρωσε.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης είναι η διάσωση των Κυπριακών Αερογραμμών, δήλωσε σχετικά την Τετάρτη ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Χρυσοστομίδης, εκφράζοντας την ευχή και την ελπίδα το σχέδιο που υποβλήθηκε την Τρίτη από την αρμόδια Υπουργική Επιτροπή να γίνει αποδεκτό από τις συντεχνίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024