Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτην Ελλάδα το διεθνές αεροπορικό συνέδριο Routes 2002

Στην Ελλάδα το διεθνές αεροπορικό συνέδριο Routes 2002

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το συνέδριο Routes 2002, θα γίνει στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο του 2002 και το θέμα του για αυτή τη χρονιά θα είναι “Συναντώντας την Πρόκληση”. Το συνέδριο […]

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το συνέδριο Routes<.> 2002, θα γίνει στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο του 2002 και το θέμα του<...> για αυτή τη χρονιά θα είναι "Συναντώντας την Πρόκληση". Το συνέδριο θα περιλαμβάνει κυρίως θέματα σχετικά με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην αεροπορική βιομηχανία μετά από το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Αυτή τη χρονιά, περισσότερο από ποτέ, το συνέδριο θα παρουσιάσει στις αεροπορικές εταιρίες και στα αεροδρόμια τους τρόπους με τους οποίους οι άλλοι κλάδοι αντιμετωπίζουν τις σημερινές δυσκολίες με στόχο να δημιουργηθεί ένα σχέδιο ανάκαμψης.

Παρά το δύσκολο περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί στον κλάδο των αερομεταφορών, οι διοργανωτές περιμένουν ένα μεγάλο αριθμό αντιπροσώπων να παρουσιαστούν στο ξενοδοχείο Astir Palace Resort στην Βουλιαγμένη, αυτόν το Σεπτέμβριο. Η προκαταρτική λίστα των χορηγών παρουσιάζει ήδη πρωτοφανή υποστήριξη από τη βιομηχανία και συμπεριλαμβάνει διακεκριμένες εταιρίες όπως Embraer, AvGroup, Dallas FortWorth International Airport, Pacific Asia Travel Association, Sabre, και The World Internet Group Ltd.

Ο κ. Mike Berman, γενικός διευθυντής της διοργάνωσης του συνεδρίου, δήλωσε ότι "αυτή θα είναι μια αποφασιστική χρονιά. Οι αεροπορικές εταιρίες θα χρειαστεί να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τα αεροδρόμια, για να σταθεροποιήσουν το σημερινό τους δίκτυο και να οργανώσουν στρατηγική για το μέλλον. Τα αεροδρόμια θα διαδραματίσουν σοβαρό ρόλο. Το συνέδριο Routes 2002 προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία, για συζητήσεις σε επίσημο ή ανεπίσημο επίπεδο".

Το φετινό συνέδριο θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στις 22-24 Σεπτεμβρίου και θα φιλοξενηθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, τη νεότερη Ευρωπαϊκή "πύλη". Είναι η 8η χρονιά διεξαγωγής του συνεδρίου, που εξελίχθηκε ταχύτατα σε μεγάλης σημασίας εμπορικό γεγονός, στο οποίο αναμένονται 800 αντιπρόσωποι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024